Barnförkylningsakuten

BarnförkylningsakutenDenna sajt är förvisso ingen nyhet (1 år denna månad) men nu är det dax att damma av länken och börja kika in där med jämna mellanrum får man förmoda. Hitills i år så är det mest jag som varit förkyld och hängig men när Astrid kom hem från dagis idag så var de i sällskap av x-antal nysningar. Ack så trista minnesklockor som ringer. Nysningar en masse på onsdagen, hänging på trorsdagen och vrålförkyld på fredagkväll. Då vi planerar att låna ut henne till morfar och mormor i helgen så hoppas jag att detta nysande idag kom sig av ett lite smådammigt hem, maken dammsuger nu så vi får se om det är färdig nyst i och med det.Om nu dammspåret skulle vara fel så får vi använda oss av Barnförkylningsakuten:“Snoriga barn? Med feber och kanske halsont? Är det en vanlig förkylning eller borde vi gå till doktorn? Ta hjälp av Barnförkylningsakuten. Här finns information om hur botar och lindrar och får hjälp att avgöra om det är dax att uppsöka läkare.”En mycket bra sajt både för föräldrar och barn som jag dock hoppas slippa besöka så många gånger i år!Bild: Apoteket, kluddet stod jag för själv.

signature

4 comments

  1. Ja förkylningar vill man helst klara sig utan. men vad värre är så har det börjat ryktas om vinterkräksjukan här! Måste nog införskaffa hel vitpeppar på stört!Jag hoppas ni klarar er från förkylningen!

  2. Linnéa: Instämmer, vinterkräksjukan är absolut värst. Huga ja jag har också hört rykten om att den är på G, vill inte vill inte vill inte!Faktum är att när Johan var klar med dammsugningen så var det även färdig nyst, vågar man hoppas tro?

  3. Vilken bra sida!Har aldrig besökt den tidigare, & hoppas slippa det allt för ofta…Hoppas att allt är bra med la´familia…!/kram

  4. Trebarnsmodern: Ja den är kanon den sidan, men likväl en som man hoppas slippa!Allt bara fint här, hoppas att det är det samma hos er!Kramen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *