Zara Home

Zara HomeHoly cannoli snart smäller det! Åhh så jag längtat, jag ser det redan framför mig alla lockande små ting inför julen. Detta kan komma att bli dyrt, Johan stackarn väste redan i går när jag visade honom nya katalogen från Isabella Smith så detta kommer inte att komma som en glad nyhet för honom. Men som den eviga inredningsopptimist jag är kan jag inte annat än hoppa upp och ner av lycka. Jippie!Bild: Då de stängt sajten för tillfället så är inspirationsbilden av äldre modell.

signature

10 comments

  1. Och jag känner mig lite oinvigd, vad är det som kommer?? Kommer det att finnas inredning i Zara’s butiker i Sverige? Nätet? Vad? Möbler? Eller mer småpryttlar? Vad vad vaaaaad?? ;)//M äntligen tillbaka i bloggsfären efter 2 dagars möte

  2. Linnéa: Och nu bara 4 dagar 17 timmar och 47 min! :) Det ska bli skoj, jag är sååå nyfiken!Minks: Välkommen tillbaka! :)Zara Home kommer att finnas på nätet i Sverige om 4 dagar, samma priser som i butiken gäller på nätet. Med andra ord Lovely! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *