Avslöjad

Får man inte sina timmars nattsömn så blir man inge rolig, även om jag lyckades få upp färgen på kinderna så har dagen i övrigt varit låååång. Själv tyckte jag dock att jag lyckades dölja det ganska bra men tydligen hade jag fel:Astrid: Mamma vill du hjälpa mig?Mamma: Jaaa jaaag kooommmer *suck pust stön*Astrid: Är det du som är Häxan Surtant? Det är det va?Mammma: Jajamensan, det är jag det!Astrid: Japp, visste de! * Ser otroligt nöjd ut*Efter att ha avslöjat Skogsmulle häromdagen så är jakten på nya avslöjanden i full gång!

signature

8 comments

  1. åh, du også?? jeg har vært tantargtroll i dag jeg da… blææææh! Sovet dårlig i natt jeg også, vaknade av en mardrøm om huggorm under senga på hytta. Åh nei det var inte roligt. I alle fall, ingen rolig dag, bare masse mas og stress og kom hjem til en räkning jeg ikke skal ha (arg arg) og ingen avis (som uteblev i går og ikke kom i dag enda jeg fikk lovnad om at jo det skulle den) og arg arg… i natt får jeg vel sove godt??? håper du også gjør det ;) !

  2. Härligt Astrid! Jag skulle lätt bli avslöjad som en häxan surtant också ibland…Hur ska det bli till jul? *ler* (när det gäller avslöjanden.)

  3. Koselig: Jag förstår att det blev lite sömn när det drömt om en orm under sängen, läskigt! Jag sov som en prinessa i natt, hoppas att du gjorde det samma! :)Pethra: Jo hon är härlig den lilla babbelhönan!Nilla: Jo vi kan nog alla vara lite Häxan surtant ibland, lite synd att bli avslöjad dock! ;)Ja du till julen ska det bli intressant att se vad som händer med tron på tomten. Vi kör varianten att ställa ut gröt till tomten på en bricka (som sedan töms av pappa) och i samband med att han äter denna gröt så passar han på att lämna paketen. Dessa klappar delas sedan ut av någon av tomtens hjälpredor.Minks: Nej nej, där är här hon bor allt som oftast! :)Att ha det gott: Åhh då måste du titta ikväll, det är fantastiskt roligt både för stora och för små! :)

  4. Här kom frågan idag från 9-åringen – vem ska vara tomte i år mamma? 6-åringen tittade med förskräckta ögon och säger “tomten fattar du väl”! Äsch sa 9-åringen de ser olika ut har du väl sett – 6-åringen – ja men han måste ju ha lite hjälp!

  5. annamaria: Haha! Helt rätt, den stackars tomten måste ju får lite hjälp på traven stackarn! :)Jag bävar inför eventuellt avslöjande av tomten här hemma i år, hoppas att vi klarar oss ett år till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *