Kanel & saffran

En doft av julNär jag lämnat Astrid på dagis idag så stressade jag vidare för att snabbt inhandla lite förnödenheter inför helgen. Affären hade precis öppnat och belysningen var fortfarande lite dunkel. Det är fredag vilket i många butiker betyder provmatlagningar som bjuds till inspirations-sugna kunder, idag var det en fiskgryta med saffran och lite längre ner så var det någon sorts paj med kanel i. Dessa snabba doftpuffar av kanel och saffran i kombination med den dunkla belysningen tog mig blixtsnabbt 65 dagar fram i tiden, det doftade julafton! Ljuvligt!Men nu är det inte jul än, utan vacker höst och med den kommer den obligatoriska städdagen i föreningen. Prick kl 9 ska vi stå redo med krattor och börja förbereda inför vintern. Kl 11 serveras det grillad korv med Mer och sedan återstår jobbet med den egna lilla plätten. I övrigt i helgen så är vi bortbjudna på middag, det ska dansas samt några nallar fyller år och det ska firas med pompa och ståt som sig bör.Jag ska även försöka hinna med att knäppa lite uppdaterings kort på olika projekt här hemma samt några nya skojiga inköp.Hoppas att ni alla får en riktigt mysig helg!Ps: Skulle ni få lite trist i helgen så kan ni inreda lite!Bild: Eget collage med bild från Pottery Barn.

signature

13 comments

  1. åh kul link, jeg satt og innredet litt i går kveld jeg også :) Ønsker deg en riktig god helg også, i kveld skal jeg lage “din” sitron kyckling, nam nam :)

  2. Ohh, vilken fin bild. Oj vad jag längtar! Undra om man kan börja göra köttbullar, syltor mm redan nu?Ska nog köpa lite glögg idag och hoppas att det blir kallt ute :)

  3. Jag älskar din blogg. Jag – älskar – din – blogg. JAG ÄLSKAR DIN BLOGG! Kan man få önska mer jul-inrednings-grejs-tips!

  4. Ja dofterna är det som alltid ger mig rätta julstämningen. Jag lägger kanel och nejlika i en doftlykta så doftar det jul från första advent ända till julafton. Jag längtar så vansinnigt efter att få börja pynta och fixa julen. Fast först måste vi ju få vinter, än har inte snön kommit på allvar. Sköt om dig! Kram kram!

  5. Nilla: Lite julstämmning kommer smygande det är helt klart så! :)Hoppas att er helg varit trevlig.LoX: Hoppas hoppas att du slipper den fruktade sjukan som härjar hemma hos er, jag håller tummen! :)Camillas lockar: Jajamen snart är det nya året här! :)Mia: Jag fastnade också ett tag härom dagen, tämligen skoj! :)Koselig: Så trevligt, hoppas att kycklingen blev smaskens! :)Nettan: Står inte på nu, snart är den här! ;)Fru B: Jag är också en längare! Absolut, man kan göra en hel del redan nu och så frysa in. Smart! Hoppas att glöggen smakade värmande och gott! :)Eva: Jo det är lite kort tid kvar, men i år har jag lovat mig själv att nästan ingenting ska vara kvar att göra sista veckan så nu får jag ligga i lite för att kunna njuta sedan! ;)Evelyn I hemmet: Mmmmm, ja det är onekligen härliga dofter det där! Jag länktar också som sagt! :)KramUllen: Men hur glad blir jag inte nu då! Med smicker kan man komma långt, givetvis kommer det att bli massor av jultips i alla dess former. Jag älskar ju julen! :)Charlotte: Åhh så ljuvligt, jag känner nästan doften redan! Ja det är samma här, jag vill pynta nu!:) Jag hoppas också på snö, förra året kom den typ dagen efter om jag inte missminner mig. Ha det fint!Kram Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *