Nytt från Indiska

After workNytt och snyggt just nu hos Indiska är denna tunika samt klänning till alla kommande trevliga helger i höst och vinter. Annelie ville ha lite tips just in för kommande säsong samt vad hon kan tänkas ha på fredag då  det är after work.Slimmade byxor och högastövlar passar perfekt till denna tunika för 349 kr, bara att byta ut överdelen så är man redo för after work. Klänningen är en liten pärla som passar lika bra på julfesten som till nyår, komplettera med en kofta och söta skor. Klänningen kostar 499 kr.Party on!Bild: Eget collage med kläder från ovan länkade företag.

signature

11 comments

  1. Gud så snygga stövlar!!! men bara 37 o 41 kvar :( buhuhumina favoritboots håller på och gå sönder och jag letar hysteriskt efter likvärdiga ersättare men det är svårt MYCKET SVÅRT!! lagom klack, sköna, och jättesnygga *g*//M

  2. Riktigt snygg klänning! Brukar sällan hitta något på Indiskan faktiskt, därför har jag slutat gå dit. Det ska jag ändra på :o) Ha det bra!

  3. Gud vilken snygg klänning!! Den vill jag ha!!!!!!!! Men tyvärr har jag inte så många fester i sikte…hmm…en 40-årsfest på lördag kom jag just på :-)

  4. Oh vilken tjusig klänning. Jag älskar klänningar och tunikor, man kan aldrig få för mycket av dem! Kanske måste svänga förbi Indiska någon dag…

  5. LoX: Lika samma här, men man kan ju alltid hoppas! :)linda m: De är ursöta, så skynda prova du som kan!Minks: Ja de är mycket snygga de stövlarna, de tycks ha gått åt fort dessa nu finns de bara en storlek kvar! :((De hade flera fina stövlar på have2have.se, spana där annars har Ecco några riktigt läckra i vinter de med)Nettan: Kan tänka mig det ja! :)annaoc: Indiska har ryckt upp sig rejält senaste halvåret, så kika förbi du!Ansi: Jamen så perfekt! Jag håller en tumme för att du får tag i den! :)Miss Marie: Me too! :)Linnéa: Jag håller med dig, man kan icke få för många klänningar och tunikor! :)

  6. In my opinion one of the advertisements triggered my own web browser in order to re-size, you might want to placed that on your own blacklist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *