Nytt nummer av stora & små

Stora & små oktoberNya nummret rymmer ett hemma hos reportage hos 3 barnfamiljen, en guide för dig som funderar på att bygga hus samt lite tips när det bli dax att boa för bäbisen. Astrids mamma tipsar om lite värme i kylan, läs mer på sidan 11. Enjoy!(Klicka på bilden för att läsa tidningen)Bild: stora & små

signature

6 comments

  1. Läserr din blogg ofta och måste tacka för mycket bra inspiration.Men nu måste jag bara påpeka att skinnfällen från IKEA är en matta (alltså enligt dem) och ska också användas så. Rekommenderas inte alls att barn ligger på dem då de innehåller mycket gfter (IKEA gör alltså detta). Tycker att det är viktigt att föra fram. Däremot finns det ju andra underbara fällar som är speciellt gjorda för att barn ska ligga på dem. :-)

  2. Hei hei, du har sikkert fått frågan før, men jeg undrer på hvilket program du anvender for å lage dine bildecollage=? ha en fin kveld :)

  3. Charlotte: Det var inte bra alls det, jättebra att du talar om det. Jag ska informera dem på tidningen också. Tusen Tack!Det låter dock mycket otrevligt med gift i mattor då små barn kryper omkring lite här och där i hemmet också, och tar en mums bit här och en mums bit där.

    Koselig: Jag gör collagen till bloggen i photoshop och de till stora & små i illustrator.

    En trevlig kväll önskar jag även dig! :)

  4. Va, jag som brukar ha sån koll på när det är dags för nytt nr, och här kommer du o överraskar ;)jag får dock ta o läsa i helgen när det finns mer tid, man vill ju inte slarva igenom!//M

  5. nadia: Så roligt, det tycker jag med! :)Minks: Time flyes, inte lätt att hålla reda på allt inte. Precis, spara tills du har tid att njuta lite! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *