Everlasting love …

Dr.MartensSen jag var 15 år har jag alltid haft ett par Dr.Martens i min ägo, två par har det blivit under alla dessa år då de är grymt tåliga. Just nu är jag dock utan då jag slängde ett par ruskigt nötta i våras. Häromdagen frågade min mamma om jag ville ha ett nytt par i juklapp? Jo förvisso så skulle jag vilja det, men jag suktar även efter dessa stövlar så de vann önskefajten den dagen. Nu är jag inte riktigt lika säker längre, spanade in dessa Dr.Martens som är lite mer lady like och nu är det kärlek igen! Hur fina som helst, och med sidenband också. Två stövlar, kärlek till dem båda, en julklapp jag måste tänka över detta ordentligt. Mamma, jag återkommer!Bild: Eget collage med bild från have2have.se

signature

8 comments

  1. Dem är helt underbara! Jag har länge (det började när 4-åringen var bebis) letat efter de ultimata sandlådeskorna… this must be it!

  2. Jag vill verkligen ha ett par svarta grova Dr Martins, men dottern tyckte dom såg för grabbiga ut på mig… Men NUU kan jag ju köpa ett par med sidenband, kan ju inte bli mera kvinnligt :D Tack för ännu ett av dina underbara tips igen…

  3. nadia: Ja visst måste dessa vara de ultimata skorna för en mamma on the go! :)alice: Ja det är ju lite av problemet med dessa skor, inte så kvinnliga. Detta har dock inte stoppat mig tidigare då det är den absolut bästa sko jag vet.Det var så lite! :)

  4. Vet du hur dom är i vaderna…. jag är inte pinnsmal men inte tjock hellr..men jag brukar ha problem med stövlar i just vadtrakten ..att dom är för trånga :(

  5. alice: Tyvärr så vet jag inte hur de sitter kring vaderna, jag har ju samma problem jag som bekant men jag tänker mig att det kan funka helt ok i och med att de är snörning så finns det lite spelrum.

  6. Oki, tack i allafall. Ja jag behöver inga stövlar den här veckan i allafall, för jag åker till Cypern i morgon…..*Fniss*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *