15 comments

  1. Precis den rätten hade vi på matsedeln förra veckan, fick bra betyg av de flesta i familjen utom äldsta tjejen men hon gillar å andra sidan ingenting just nu. För övrigt så hittade jag receptet på http://www.inkopslistan.se som är en suverän sida om man är utled på både att skriva inköpslista och hitta på en vettig matsedel. I like!!!

  2. nadia: Vi har testat i dag och det gick hem hos hela familjen, hoppas att det blir det samma hos er.Linnéa: De såg hur inbjudande ut som helst! :)Berit: Eller hur! :)Minks: Tack så mycket! :) Testa receptet med qourn, tror att det kan bli en hit!Kristin: Tack så mycket, det är det bästa betyg man kan få att göra andra glada! Varmt välkommen tillbaka! Emma: Vi gillade rätten här hemma så den kommer garanterat tillbaka. Aha, jag har hört rykten om inköpslistan, måste kika närmare på den. Tack för tipset!Att ha det gott: Tackar, det var mycket gott som sagt! :)

  3. This is a great post and makes me think of where I can fit in. I do a little bit of everything mentioned here and I guess I have to find my competitive advantage.

  4. \r\nGood post! I plan to move into this stuff after I?m done with school, as most of it is time consuming. It?s a great post to reference back to. My blog needs more time to gain in popularity anyway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *