McDreamy/Dempsey

Patrick DempseyI nya nummret av Entertainment  Weekly så är det Patrick Dempsey som pryder omslaget samt förgyller stor del av insidan också för den delen. Se alla 15 bilder här! Det är lördagkväll och inget skoj på tv, ypperligt tillfälle att googla Patrick Dempsey & McDreamy:Patrick Dempsey:* När det var dax för Patrick att gå på college så funderade han på att studera till clown!?* Han är född 1966.*Hans första äktenskap var med Rocky Parker som är 27 år äldre än Patrick samt är mamma till hans bästa kompis Corey Parker.*Han provspelade för rollen som Dr Gregory House.* Foo Fighters är musik favoriterna och bästa film enligt Patrick är Nikita.* Gift med Jillian och de har tre barn.* Det är bara hans fru som får klippa hans hår.* Hans hobby är att samla antikviteter.“One day my 3-year-old daughter said, ‘You’re very handsome, Poppy.’ That was the best compliment ever.” Dr. Derek Shepherd:* Derek är den enda sonen av 5 barn.* Alla 5 syskon är läkare.* Hans bästis sedan barnsben är Mark Sloan (McSteamy).*1994 gifte sig Derek med Addison Montgomery.* Addison & Derek hade ett stort hem på Manhattan samt ett hus i The Hamtons* När de separerade så flyttade han in i en husbil av märket Airstream:*Familjen är mycket viktig för honom.* Han är i 30-40 års åldern.* Hans flickvän heter Meredith Grey.Derek Shepherd: This is a good day to save lives. Let’s have some fun!Bild: Eget collage med bilder från EW.COM. Fakta: Imdb, Wikipedia samt abc.com.

signature

12 comments

  1. Åh puh jag blir helt sjuk!Tack för dagens hittills bästa guldkant! :)Det trodde man inte när Can’t buy me love visades i min tonårstid….

  2. MMMMMMM! Viiiiilken man! Någon som minns honom i Can’t by me love? Jag älskade den söta tonårsrullen – det var på det glada 80-talet!!

  3. Marie: Ja han är sannerligen Guldkant denna man! :)Nja lite mer skeptisk till hans framtoning var jag nog på den tiden!Jennie: Mmmmm! :) Jajamen, jag minns honom jag har till och med filmen på DVD. Det är en mycket gullig film.

  4. McDreamy ! Finns det något mera ljuvligt att vila ögonen på ??Väntar på att avsnitt 3 från fjärde säsongen ploppar upp i datorn =)

  5. \r\nThis is great! It really shows me where to expand my blog. I think that sometime in the future I might try to write a book to go along with my blog, but we will see?Good post with useful tips and ideas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *