Efter 8 år är vi eniga …

AdventsljustakeJag har ingen aning om varför, men jag har svårt för adventljustakar och har haft det sen jag var liten. Johan och jag har bott ihop i snart 8 år och har lika länge försökt enas om en adventsljustake till hemmet. Nu har vi äntligen lyckats, hos Ellos av alla ställen fanns en stilren men med julstämmning. Priset på 999 kr var vi dock också eniga om att det betalar vi inte. Men så i morse så gick jag igenom reklambladen och hittade en värdecheck på 300 kr hos företaget samt att vi häromdagen fick meddelande om att vi hade 400 kr tillgodo efter att vi skickat tillbaka lite kläder och en sängkappa. Nu är adventsljustaken beställd och med rabatt och återbäringen så känns det helt ok.(Handlar man för över 1000kr så kan man skriva in denna kod och få 300 kr i rabatt: 164102)Bild: eget collage med bild från Ellos.

signature

20 comments

 1. Jag har också väldigt svårt för adventsljustakar och spanar alltid efter “den rätta”. Frågan är om jag någonsin kommer att hitta den?

 2. Koselig: Love is in the air! :) Jag testade koden på rabattkod.se men den tog den inte tyvärr, tror att det endast gäller barnkläder denna vecka. Annars en mycket bra sida, man kan spara mången slant via den!Linnéa: Ge inte upp, som sagt senaste svängen har jag letat i 8 år!!! Annars så gillar jag den som ser ut som Luciatåget samt den med hedarna, maken var tyvärr inget fan av dem.Lycka till på jakten!

 3. Viktig fråga; kan man tända en ängel i taget?
  En ängel på första advent, två på andra osv…?

  Den var verkligen ljuvlig!

 4. Mipp: Kan jag tyärr inte svara på, måste få återkomma i ärendet när jag fått den. Jag tycker att det borde fungera så att om man inte skuvar i de övriga lamporna riktigt så borde de inte lysa, men jag testar och mejlar dig så snart jag kan! ;)Nilla: Du har en mycket fin advetsljustake som jag minns det, jag skulle gärna ha en likadan! :)

 5. Åh den var ju jättefin! Jag kan också tipsa om en jättefin jag spanade på på Åhléns förrförra året och slog till på förra året, för er som inte lyckas hitta rabattkuponger till Ellos ;o).. Den är lite snarlik fast det är andra figurer och den är lite enklare. Fyra stilrena granar med varsin liten lampa på toppen i vitmålat trä, 299 kr tror jag. Vet inte om den kommer finnas i år med, men den är fin och värd att titta efter..

 6. Men jösses vilken fin ljusstake! Nu fick jag helt plötsligt julkänsla & jag som trodde det skulle dröja till november. Tack du! :)

 7. Karin/Theas rum: Mycket mycket söt är den. Aha en tävling då ska jag kika in till dig snarast! :)Tove: Ja den minns jag, det gick som smör i solsken poff så var den slut här i stan. Jättefin var den, hoppas att den kommer tillbaka som sagt. Jag har tyvärr inte sett den bland pressbilderna, men det behöver inte betyda att den inte dyker upp. 300 kr rabatt finns längst ner i inlägget! :)Nilla: Jamen just ja, du har dem ju båda, mycket avis! Jättefina båda två! :)Ivana: Nu när alla julsaker börjar dyka upp så kan man inte låta bli att känna lite julkänsla. Hoppas hoppas att det blir snö på julafton i år, som jag minns det så var det dåligt av den vara förra året. Ingen riktig jul utan snö i norrland! ;)

 8. Mipp: Hehe, det är inte helt säkert att det funkar så dock det kan ju vara så att det är julgransljus-principen också, ska testa som sagt! :)

 9. Den var ju jättesöt… Vi har också lite problem med adventsljusstakar. Eller, inte jag, min sambo, han gillar dom inte alls. Så det tog 4 år innan jag ens fick sätta upp en, och ytterligare tre innan jag fick komplettra med fler.

 10. Ingrid: Jag vet inte riktigt vad det är din sambo och jag lider av, personligen är jag ett stort fan av julen i övrigt och pyntar mycket och gärna. Så skönt att ni nu efter några år i alla fall kommit så långt att det är ok för honom att du ställer dit dem. Det är mycket mysigt det erkänner jag, och framför allt så ser det så mysigt ut när man passerar utifrån! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *