Här ska slappas …

Vägra mera snuvaTanken var att vi denna helg skulle åka ner till Älvsjö och gå på mässan, men utsikterna för det är inte ljusa. I bakhuvudet har vi hela tiden haft att vi håller det lite öppet eftersom det hostats och smyg-nysts en hel del från dotterns sida. Nu är fedagen här och med den en piggelin dotter men en tämligen däckad moder istället, en kombo av spänningar som släppt i och med att allt är klar med att starta eget samt en trist förkylning gör denna helg till mässlös. Ingen idé att gråta över spilld mjölk utan nu är det bara att skifta fokus på andra ting istället. Favoriten Kajsa Ingemanssons nya bok Lyckans hjul har legat och väntat ett tag på nattuksbordet. En radioanka jag fått i present ska få sig en liten simtur i bubbligtbad och bäst av allt, Johan har lovat att städa! Det är nästan så att jag börjar lockas mer av tanken på vara hemma och mysa mer än att trängas på mässan, men vara nästan.Trevlig Helg!Bild: Eget collage med bilder från Adlibris, Asos samt Philosophy.

signature

8 comments

  1. Lyckans hjul har jag läst. Den var bra och läsvärd även om den kanske inte hör till de bästa böckerna hon skrivit. Passar perfekt som avkopplande helgläsning.Mässan skall vi försöka ta oss till, bara barnen är på humör… Skulle helst vilja gå där helt ensam…Trevlig helg!

  2. Håller själv på att läsa lyckans hjul, ska verkligen försöka läsa färdigt under helgen (är på god väg), bara man får vara ifred en stund så går det bra. Tycker den är lättläst och kan känna igen mig en del.Ha det bra!

  3. Låter som ett rätt nice alternativ till mässan även fast det aldrig är mysigt att känna sig mosig men med den här inställningen så är du nog piggare snabbare än du anar får vi hoppas. Om du ändå ska ha en Kajsa-helg så kan du börja med en Cajsa på tv och då i form av Cajsa Warg hoppas att det är sevärt så man kan koppla av all vardag i ett nafs och bara mysa med tända ljus och te-koppen. KRYA på dig och trevlig helg ändå!!!?!

  4. Anna: Jag älskar Små Citroner Gula och även om jag gärna skulle vilja så är det nog svårt att nå upp till den klassen igen. Jag inväntar filmen nu! :)Hoppas att ni får en trevlig dag på mässan! Man får tänka som så att det är i alla fall så stökigt på mässor att man sparar lugnet och ensamtrippen till en annan gång!Trevlig helg!Svetlana: Jag har börjat på den nu och jag håller med dig om att den är lättläst och bitvis igenkännande. Ja det är ju det som är lite svårt, att hitta tid där man i lugn och ro kan läsa. Är det inte det så sitter man bara och läser samma meningar om och om igen! ;)Ha det fint!Ampa: Det känns helt ok, hade inte orkat inser jag. Kajsa har jag börjat på men den andra Cajsa hade jag missat, illa! Hoppas att du fick en mysig stund framför tv:n igår, jag ska nu koka en kopp te och njuta via svt.se. Tack för tv-tips!Trevlig helg!Ingrid: Jag den är illsöt den lilla ankan, funkar finfint i badet! :) Kajsa och Liza Marklund är mina favoriter, de skriver underhållande och lättläst typ vad jag orkar med när jag äntligen tar mig tid.Att ha det gott: Tack så mycket snälla du!

  5. Jessika: Det låter mycket lockande med författaruppläsning, kanske jag efter helgen ska övergå till att lyssna istället … Tack för finfint tips! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *