Stilrent & snyggt [Katie]

The look of Katie HolmesJag har bloggat om Katie Holmes tidigare och även då berömt hennes för att alltid lyckas klä sig stilrent och avslappnat. Just nu befinner sig fru Cruise i Milano där hon bland annat shoppade loss åt lilla illsöta Suri på Armani Junior. Dagen till ära bär hon den mest klassiska outftsen av dem alla, stilrent & snyggt!Vit skjorta H&MHalsband LindexSvart kjol i pencilmodell H&MSvarta strumpbyxor H&MSamt svarta pumps från Have2have, förvisso har H&M även de svarta pumps men de har inte så hög klack och Katie gillar sina klackar hööööga.Hittade ett klipp på en lite vildare Katie, she sings too!Bild: Eget collage med produkter från ovan länkade företag samt bild på Katie från JJ.

signature

7 comments

  1. Jupp sådär skulle man ju gääärna klä sig och se ut, varför är det inga kändisar som för överdrivet mkt maghud kvar efter graviditeten? suck….fast ett par svarta pumps borde ju kunna flytta in oavsett ;)//M

  2. Minks: Kan kanske bero på att de har egna tränare samt att de får sin mat levererad eller tillagad så att de äter exakt så mycket/lite kalorier mm så att magmåttet minskar blixtsnabbt. Katie har dock bristningar och på sistonde så är hon osminkad på de flesta bilderna, inte mycket men i alla fall lite! ;)Svarta pumps kan flytta in oavsett mage, helt korrekt! :)

  3. Jättesnyggt!Jag skulle gärna gå klädd så, men jag vet inte riktigt när bara. På mitt jobb kan jag inte ha kjol. Förresten de höga klackarna hoppar jag över…

  4. Nilla: Jag tänker mig att jag har denna typ av outfit när jag vill vara lite vardagssnygg, kanske vid shppingrundan medn kompisen eller för ett biobesök.De höga klackarna, funkar icke för mig heller! ;)Charlotta: Så roligt, Tack! :) Ha det fint! Kram Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *