Ben & Jerry style …

Chocolate Therapy ….Vi träffades av en slump på Ica förra lördagen och allt kändes perfekt från första sekund, vi inledde med en första session redan på lördagkväll eftersom vi ansåg att det inte fanns någon anledning att vänta. Jag hängav mig totalt, men mannen han var för feg det blir för mycket det är för mörkt sa han och backade tillbaka till mer kända metoder av terapi. Han gör så rätt, detta är ingen lätt terapi, man måste palla trycket till minst 70% för att komma ut lycklig! Imorgon är det dags för nästa session, åhh så jag längtat!Bild: Eget collage med bild från ben&jerry.co.uk.

signature

18 comments

  1. Nej nej nej nej neeeeeeeeeeeej dra mig inte ner i fördärvet igen!! JO JO JO JO JOOOOOOOOOOOOO JAG MÅSTE HA!!!!!!!:)Ja vad kan jag säga, jag ääälskar Ben & Jerry!//M

  2. Karin: Helt klart Yummie! :)Jeanette: Jag vet hur det känns, det var först i somras som en butik här i Gävle började ta in dem. På deras svenska sajt finns det en lista på affärer som säljer, håller tummen för att det finns en i din närhet! :)Linnéa: Helt klart är det så, troligen den bästa medicinen för just halsont och förlorad röst. Komplettera med bra läge i soffan, trevlig tidning eller en bra film och du kommer att pigga på dig på nolltid! :)

  3. Minks >> Tack för tipset! Åhhhh, det finns TVÅ affärer i min stad som säljer den, tjoho helgen är räddad, den bara måste testas :)

  4. Minks: Du är snäll du som letar reda på en länk! :)AnnaÅ: Åhh den måste jag testa, låter ljuvligt! :) Jeanette: Så roligt, välkommen till gänget som B&J-slav! :)

  5. Ååh, Ben&Jerry är mina glassgurus. Jag är inte någon glassfantast, men deras glassar njuter jag av – american style, alltså med sked direkt ur behållaren. Detta eftersom sambon inte gillar samma smaker som mig så då tar jag mi friheten till detta bordsskick.Min favorit av de jag provat är Phish Food, gissa om lyckan var stor när jag upptäckte att chokladen faktiskt var små chokladfiskar :) (Ja, jag är lite barnslig) Jag har missat den här choklad-terapin, men det låter onekligen som att jag skulle älska den.

  6. .. ja gotta er ni i min relativt lilla stad finns det inte EN enda återförsäljare så den där kan man glömma den här helgen så jag får nöja mig med den 70% chokladkakan iof inte fy skam det heller… fast inte som er upplevelse dock!! Varför är det så att den andre hälften i mitt fall Mr J inte gillar 70% och därutöver det verkar vara så i många hem (inte mig emot för då får jag ha dyrchokladen för mig själv :):)) men lite märkligt är det väl ändå?!?!!?Trevlig helg!!

  7. Nettan: Den är suveränt god, ikväll är det session 2! :)Ingrid: Det är samma här, jag är inte alls så intresserad av glass annars men dessa mums! :) Jag har inte testat att äta den direkt ur burken, men det är ju ett allternativ här helt klart eftersom maken inte går i samma terapi.Mmmm, Phish Food är gudomlig tycker jag med! :) Gillar man choklad måste man testa denna nykommling, mer choklad än så här blir det inte.Ampa: Glassen lär dyka upp hos er snart också, vi fick som bekant vänta länge länge också. Nu finns den tom på två ställen såg jag. Ang mörk choklad så är jag mycket glad åt att maken inte äter den typen, för det betyder att det blir mer Center Dark till mig! :) De pallar inte trycket av 70 % det blir för mycket gott för snabbt! :)En rtiktigt trevlig helg önskar jag dig med!Minks: Åhh så trist, den dyker nog upp får vi hoppas för den är väl värd att testa. Cookie dough är inte fy skam det heller, det är liksom en fin kombo det där med gräddglass kakdeg och mörk choklad! :)

  8. Camillas lockar: Så sant, jag blev lite nervös när jag såg texten på locket. Finns bara en sak att göra och det är att köpa massor av burkar så att de B&J inser att de måste behålla denna ljuvliga smak! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *