På önskelistan

Granemo by IKEAI vårat vardagsrum finns det ett stort vitrinskåp, detta skåp har hängt med länge och uppdaterats med mörk bets förra sommaren för att passa in lite bättre här hemma. Skåpet har dock ena foten utanför dörren, det är stort men rymmer på tok för lite. Vi har därför sneglat på Ikeas Granemo som är 174 cm hög och 160 cm bred, så det låter som om det skulle gå in massor i det skåpet. Allt från taxfrisprit & cocktailglas till böcker & spel.Jag gillar att det endast har hyllplan, i det som vi har nu så är mitten sektionen till större delen smålådor som oftast är fyllda med en massa oidentifierade papper och udda ting. Nu är jag tjatig, jag vet men skåpet finns inte på varuhuset i Valbo som ligger närmast oss men imorgon ska Johan på en liten dagstrip och på denna trip kommer han att passera Västerås och på varuhuset i Västerås så finns Granemo i lager och då  bör det även finnas ett ex uppställt så att det går att titta på det IRL. Om tycke uppstår mellan maken och Granemo så kan det eventuellt bli ett nytt skåp i slutet på året. Vi brukar nämligen inte köpa julklappar till varandra utan vi köper något tillsammans istället från den gemensamma önskelistan. Jag misstänker i och för sig att Granemo inte har någon hög prioritering på makens önskelista, men jag är hoppfull att sådana små detaljer kommer att vara korrigerade vid den tidpunkten!Bild: Eget collage med bild från Ikea.  

signature

10 comments

  1. Skåpet är jättefint IRL! Jag ville ha ett i mitt blivande kontor, men det var för tyvärr för högt (måste passa in under ett fönster). Det är dock super och till det priset! Jag hittade ett liknande på Village som skulle passa i mitt kontor – det kostade ca 11 000 kronor! Och det är faktiskt inte ens att tänka på i det här fallet! :)

  2. Jättefint! Jag söker också nåt liknande men för att det ska passa in perfekt behöver det vara i valnöt…*svårt att finna* En jättebra julklapp åt er båda!

  3. Annika: Så roligt att höra att skåpet är fint! :) Nu ligger han risigt till maken …Ja det är en riktig pjäs detta skåp, så det krävs att man har plats. Ett skåp för 11 000 skulle jag inte heller se som en möjlighet, det skulle inte spela någon roll hur fint det var! Sådana gånger är man lite extra glad åt Herr Kamprads vision om möbler för alla! :)Hoppas att du snart hittar ett skåp som får plats under fönstret!Tina N: Valnöt är inte helt lätt har jag förstått på min kompis som även hon är på jakt, hon hittade förvisso ett på Mio men det var galet dyrt så jag tror att hon ska lösa det så att hon köper ett annat lite billigare (men snyggt) skåp för att sedan betsa det till rätt färg.Jag lobbar på för den perfekta julklappen! :)

  4. Har du kollat på IKEAs Liatorp? En femhundring billigare tror jag, dryga två meter högt. Rustikt och fint och slukar massor. Glas på sidorna gör att man ser rakt igenom det och det är jätteläckert! Har köpt ett själv och är väldans nöjd!

  5. Lisa: Mmm, det drömmer jag också om egentligen men rummet är för litet. Snyggt är det!Lisa: Jag gillar Liatorp jättemycket men det var ett tag sedan jag titta på det, men det ska jag definitvit göra nu! Tack för tipset! :)

  6. Vilket fint skåp. Det har jag inte sett förut. Det måste jag kolla in IRL. Jag gillar dig och din blogg skarpt. Du är min största inspirationskälla när det gäller kollage. Trevlig helg! Kram.

  7. Bodil: Den dök upp som en glad nyhet för mig också, hmm undrar just om det betyder att jag fuskläst Ikea-katalogen? Det får jag undersöka närmare!Så glad jag blir att du gillar att besöka bloggen och att den inspirerar dig, Stort tack! :)En riktigt trevlig helg önskar jag dig med!Kram kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *