12 dagar

P&GIdag har vi träffat P&P:s lilla dotter, så ljuvligt söt och så snäll. Denna gång var jag givmild så det var det mest Johan som fick gosa, men det tänker jag ta igen nästa gång! Det bjöds på smaskigt fika och lilla Greta sov i gästernas famn, med några depåstopp hos mamma. På den nyblivna mamman och pappan syntes intet tecken på trötthet, bara lycka!Bild: Privat. Publicerad med tillstånd.

signature

6 comments

  1. Alldeles för liten nyingar i närheten hos oss, MEN så äntligen så kom det en liten tös i onsdags, 2 veckor över tiden (vänner i Sthlm)1) Jag får snusa nyföddbebbe!2) Jag för köpa bebiskläder!//M

  2. Annamaria: Det är mycket svårt att inte dras in i en dimma av “jag vill också ha en liten” när man träffar en sån här liten gobit! Linnéa: Ljuvlig! :)Minks: Det har varit samma här, så tack och lov att lilla Greta kom även hon lät sina föräldrar ock syskon vänta lääääänge! Doften av nybkad bebbe är förförisk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *