En sneak peak in i framtiden ..

Magnus UgglaMagnus Ugglas nya låt Pärlor åt svin träffar mig rakt in i mammahjärtat, tänk så mycket vår lilla flicka ska behöva gå igenom på sin väg mot vuxenlivet. Osäkerhet och hjärtesorger kommer säkerligen att avlösa varandra under några år, och många är nog de gånger som vi föräldrar kommer att vilja skrika: Du, du e du e för fin. Du e, du e. Du e för fin för det trash du gillar,Varför ska du kasta pärlor åt svin?  Du e du e för fin. Du e, du e. Du e för fin för så fula killar, Sluta upp att kasta pärlor åt svin. Jag är kanske inte Magnus Ugglas största fan i vanliga fall, men detta var klockrent!(klicka på bilden för att se videon)Bild: Eget collage med bild från Youtube.

signature

9 comments

  1. Åh, ja, tänk om man kunde bespara sina barn framtida sorger och besvikelser … Men å andra sidan är det ju även motgångarna som formar en till den man blir. Kanske en räkmacka inte heller skulle vara den bästa livsskolan?/Bwww.lyckligagatans.blogg.se

  2. Linda: Ja jag blev lite överaskad jag med, jag gillar Uggla bäst på radio. När han sommarjobbade på Rix FM var det en fröjd att lyssna på honom, urkul kille! :) Texten är mycket bra, den berör!/B: Så sant, alla människor måste gå igenom olika faser i livet. Vissa är roliga och andra mindre roliga, men precis som du säger så är det just denna kombination som formar oss till de personer vi är/blir. Även om detta är något som även våra barn måste gå igenom så är det med lite sorg man ser tillbaka på tid man “slösat” som ung samt vad som komma skall för Astrid. Men gå igenom det, det måste vi! ;)

  3. HejsanJa …jag tycker ju om Uggla men lysnade mest på honom för hmmm…10..ää…12…13-14årsedan …hmmm…sjutongubbar vad åren går.Ja…man har nog själv kastat pärlor till många trasch i sina dagar…!!Men de har nog gjort en till den man är i dag…nsom sagt! med mycket erfarenhet.. men de inte lätt att se de så när man är tonåring med krossat hjärta!!Livet är inte lätt …bara konstatera…//Awww.annettesmassage.se

  4. Nettan: O ja tiden springer förbi! :)Jo några pärlor har man nog kastat ja, men lite tur har man ju också haft. Det finns många fina juveler där ute också, det ska vi inte glömma! ;)Nope, det kommer att bli svårt att se sitt barn med kärlekstrubbel, men oftast är det en del av livet som sagt.

  5. Ja oj-ja, vad man hade kärlekstrubbel i tonåren, och säkerligen kommer dottern att ha detsamma, och ödsla alldeles för många tårar på killar som inte är värda ens en liten droppe.Uggla är en kul kille, eller ska vi säga farbror kanske ;) men hans musik hoppar jag gärna över!!//M

  6. Minks: Ja du närmar dig denna tid med stormsteg du, jag bävar som sagt men å andra sidan så är det mycket med tonårstiden som jag bävar inför! ;)Instämmer, Farbror Uggla är en kul kille och som sagt detta var nog den första gången som jag gillat musiken. Vi hade en period här hemma som Astrid endast ville lyssna på Pom Pom låten av honnom, jag var så less på denne man då! :)

  7. Ni får inte missa Magnus blogg! Jag tillhör kategorin som lyssnade på honom i tonåren, men bloggen är såå rolig och ja, väldigt magnus uggla! Jag läser varje dag och han är flitig på att skriva och fota!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *