Tid för reflektion

En dag på stanIgår var vi alla lediga och det var Astridsdag. Bästisen K var här och finss, hemlisar och lek gjorde bara små korta stopp för lunch och mellis. Idag är det min och Johans dag, Astrid är hos mormor och morfar och vi ska bara slappa! Efter en lång sommar utan semester och en  hektisk start på hösten får nu alla måsten och projekt vila två dagar, denna helg ska vi bara vara. Några små angenäma planer har vi dock, en sväng på stan med tillhörande långfika på ett av stadens caféer. Sen ikväll ska vi se Underbar och älskad av alla och på söndag ska vi hälsa på våra vänner P&P som nyss fått en ny liten guldklimp, ljuvligt!På stan ska jag spana lite extra efter den fina klänningen som är en nyhet nu hos Indiska, är den lika fin som på bilden så är kvällens outfit löst. Jag har inte riktigt gett upp än så en sväng till Åhléns för att se om de fått in den önskade Wera väskan blir det också. Johan har ett ärende och det är att gå till Claes Ohlson för att införskaffa en ny laserpekare. Denna laserpekare ska sedan återställa ordningen nattetid här hemma då katterna motioneras innan sängdax och behöver då inte springa timmlånga maraton i trappan!En riktigt trevlig helg önskar jag er alla!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

17 comments

  1. Hej! Via Weronica har jag hittat till dig också och jag gillar båda bloggarna väldigt!Det låter som om ni får en härlig helg! Och åh, vilken fin väska. Jag som är på jakt efter en fin och klassisk skinnväska som jag kan önska mig till den kommande 30-årsdagen, måste kolla närmare på denna!!

  2. Hoppas att ni får en riktigt härlig helg! Det låter då definitivt som att förutsättningarna finns! Väskan är riktigt snygg – jag förstår att du väntar på den!

  3. Våra katter motionerar flitigt under nätterna här med. De använder bla våran säng som språngbräda för att ta sig upp i sovrumsfönstret. Detta har resulterat i att de blivit utstängda ur sovrummet ett antal nätter på senaste tiden….

  4. Alla: En mycket trevlig helg har vi haft, man skulle unna sig tid att göra absolut ingenting oftare. Lite svårt att få till det bara! ;)Ingela: Så roligt, varmt välkommen hit. De hade förvisso fått in Wera väskorna här nu äntligen men just denna var slut tyvär.Tack så mycket för länken, nu ska jag kika in hos dig! :)Linnéa: Visst kan man bli galen när de sätter fart när man ska sova, det är samma här dörren stängs vid sängdax. Nu ska det förhoppningsvis bli lite mindre leva loppan på nätterna och mer goa spinnande sovande katter! ;)

  5. Malin S: Mycket snygg på bild är den, tyvär så hade den inte i butiken i lördags men den bör dyka upp idag. Inpektion! :)

  6. Klänningen var hur fin som helst, jag var tvungen att springa in på Indiska på lunchen och prova. Den var jättefin på också så jag kunde inte låta bli att köpa den. Tack för tipset :D

  7. Sassamamman: Men så roligt att höra att den var fin IRL också, nu måste jag hinna ner på stan snast imorgon fm! :)

  8. Ramlade in på din blogg för ett tag sen och har varit en ständig gäst!Såg att du också är på jakt efter WERA väskan! Jag har sprungit på Åhléns varje dag denna veckan bara för att kunna spana in den och se om den är lika fin i verkligheten! Jag ska göra ett nytt försök i morgon igen…någon gång MÅSTE den ju komma!

  9. Lotta: Så trevligt, varmt välkommen hit! :)Den där WERA väskan har jag jagat ett tag nu, suck jag blir så less. När de äntligen fick in väskorna i WERA-kollektionen så sa det bara swoosh så var favoriten som bortblåst. Jag har nu gett upp Gävles Åhlens och hoppas att min mamma nosar upp den i Stockholm om några veckor. Den är ljuvlig på bild, och jag tror att den är ljuvlig IRL också. Vill ha! :)Lycka till med jakten!

  10. Hej!Ny läsare här.Jag tänkte bara fråga vilken Wera-väska du är ute efter? (Du kanske redan har fått tag på den?)/Susie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *