Idag lyssnar vi på …

Vanessa CarltonNär jag hörde Vanessa Carltons låt Thousand Miles första gången så fick jag gåshud av välbehag, så vacker! Nu är Vanessa tillbaka* igen med en mycket självutlämande låt och med en video som sätter stopp för det förflutna och lämnar plats för det nya!Det är omöjligt att inte bli glad av denna låt, klicka på bilden och njut!* Vanessa “Söt som en knapp” Carltons nya album som bli hennes tredje släpps i oktober.Bild: Eget collage med bild från YouTube.

signature

5 comments

  1. Malin S: Så roligt att du gillar musik inlggen. Ja visst är den riktigt happy denna, man blir glad av den! :) Ja det är sant det, låten liknar Lisa Loeb. Söt som en knapp och bra även hon! ;)Lo: Så sant, man kan ändra humör bara av en bra låt. Fram för fler Feel good låtar! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *