Läsartips!

MiddagstipsNär jag skrev inlägget om hur svårt det är att komma på vad man ska äta till middag varje dag så fick jag så många bra tips av er bland kommentarerna samt via mejl, dessa har jag nu samlat ihop så att ni alla också kan tillgå dessa finfina tips!* Johanna är gift och har två barn och förra sommaren så knåpade hon ihop en egen 6 veckors matsedel, den hittar ni  här!* Millan som är mamma till tre lägger ut sina veckomatsedlar med bilder och recept. (Vi har testat ost & skinkpajen med purjo och broccoli, jättegod var den!)* Det kom även ett mejl från  Anna som startat Miniklubben, det är en hemsida som vänder sig till småbarnsföräldrar som fastnat i “vad ska vi äta till middag träsket”. Här delar man med sig av sina vanligaste vardagsrecept samt läser och inspireras av andras. (Det är här jag ska hänga i helgen då jag inte skrivit in mina 7 recept än). En kanon idé så gå med ni också och dela med er av era favoriter.* Mia mejlde sina 3 favorit matlänkar på nätet:- Recepten.seMatplatsenDagens receptCarina tipsade om sina tre kokboksfavoriter:- Familjens stora receptskattGI för hela familjenFörsta kokboken i världenTusen tack för alla tips!Bild: Den funderande husfrun hittades här!

signature

12 comments

  1. Hej vilken superkul Blogg ni har!Hittade den i mitt statistikprogram som säger att ni har länkat till mig – fast jag fattar ju inte var. Men jag måste absolut länka till er! Gillar ni min Blogg får ni gärna länka tillbaka. Vore också kul att höra vad ni tycker om min sajt: http://www.countrystyle.seGlada hälsningar frånKicki

  2. Då måste jag ju också få promota min blogg lite. Försöker lägga upp en veckomatsedel varje vecka att det hela tiden fylls på med nya recept inom matlagning och bakning.Kramar Linnéa

  3. Man tackar – vilken ära att få bli omnämnd och länkad till här! :)Kul att ni tyckte pajen var god och att jag får hjälpa till och inspirera. :)

  4. Men du är väl för bra!! Nu har man matproblemen löst för en evighet framåt…Bara till att bestämma sig för vad man ska laga för mumsigt, super duper bra!!/ Kram Vella

  5. Vad bra med tipsen!Jag har ett påbörjat inlägg hos mig, men inte publicerat om just detta.Det bästa hade ju varit om man kan prenumera på en veckmatsedel. Får surfa runt lite och se var man kan hitta det!

  6. Kicki: Hej så roligt att du hittade hit! Jag tror att det var via en kommentar inne hos Weronica som vi fick nys om din fina butik! :) När lugnet lagt sig här hemma ska jag läsa din blogg och länka tillbaka!Ha det fint!Linnèa: Precis, du platsar perfekt in blad dessa tips du med. Jag läser din blogg varje dag och inspireras av dina utsökta tips, tyvär är jag usel på att kommentera just nu men jag hoppas att mer bloggtid ska ges inom en snar framtid! :)Millan: Det är jag som ska tacka! :)Vicke: Man kan aldrig få för många middagstips i dessa tider! ;)Vella: Man tackar, men dessa emenenta tips kommer alla från er läsare! :)KramCarolina: Ja det skulle ju vara en superbra idé att få tipsen direkt i mejlen! Jag ska hålla utkik hos dig och se vad du hittar på i ämnet! :)Tina N: Det var så lite så! :)

  7. Nu förstår jag varför vi fått så många träffar på matsedeln helt plötsligt! ;-) Känner mig hedrad över att bli omnämnd i din blogg och hoppas att matsedeln lever upp till förväntningarna (nu måste jag ta mig i kragen och fixa till den lite snyggare bara…)Tack för trevlig bloggläsning!

  8. Johanna: Det är jag som ska tacka som sagt! Jättekul att det genereade många besök, det är din matsedel värd. Jag gillar den jättemycket som sagt, lätt snabblagad mat för hela familjen. Det blir inte bättre än så! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *