Gör en egen …

Gör en egen almnackaEfter idogt letande i IKEA-katalogen i jakt på den den snygga almanackan som finns med på några ställen så har jag nu insett att denna ej finns i sortimentet utan den får man plita ihop själv. Ramen Fjällsta, ett stort ark vitt papper samt siffror i form av gnuggisar är allt som behövs. Jag vill minnas att även dessa gnuggisar finns på Ikea. Lägg i papperet med bokstäverna och sätt ihop tavlan, sen är det bara att skriva direkt på glaset med whiteboardpennor som lätt suddas ut i slutet på månaden.Då det är lönehelg så bävar jag för besöket, men jag måste dit för att köpa meterial till veckans projekt. Förutom almanackan så ska jag ge mig på att göra en hissgardin till hallen samt klä en sänggavel i vitt tyg. Bara att bita ihop och vässa armbågarna ytterligare en gång med andra ord!Trevlig helg!

signature

11 comments

  1. Smart smart!Har själv gått och funderat på det här med almanacka, vill ha en på väggen, men tycker inte att det finns särskilt fina. Men det här var ett alternativ som tåls att tänkas på!

  2. 3 härligt inspirerande tips hissgardin och sänggavlar (till killarnas sängar) är på tapeten just nu så de kom verkligen lägligt. Almanackan var ju en kanon-idé. Tackar för den kicken i rätt riktning. Men tänk över det där med IKEA det är ju verkligen ingen hit en lönehelg.. kanske kan väntas med till på måndag??!!

  3. Charlotte: Ja visst är den smart! :)Novalie: Åh tack så mycket, så glad jag blir! :)Kram KramAmpa: Så lägligt! :) Jag Lyckades tyvär inte hitta det tyget som jag ville ha, det tog typ slut när jag entrade varuhuset så min hissgardin fick denna gång ersättas av en Sia duk som fydades på rean och nu ska bli gardin. Tyget kommer in igen på tisdag så då ska jag passa på att klämma och känna på alla skojiga ting nästan helt alena, I hope! :)

  4. Direkt när jag såg din bild så fattade jag att det var DET skåpet jag letat efter till kontoret. Hade vägarna förbi IKEA idag och letade och letade efter GRANEMO skåpet men det fanns ingenstans! Kön till expediterna var långa så jag åkte därifrån tomhänt. Hittar det inte ens på deras Webb!!! :(

  5. Jeanette: Jag letade också efter fina GRANEMO i helgen utan att finna det. Jag har även skummat igenom webben. Så trist, men eftersom den finns med på inspirationsbilder lite varstans så torde den dyka upp i varuhusen samt på webben inom kort. Jag planerar att ställa skåpet i badrummet.Linnéa: Ikea de kan de! :) Perfekt till datarummet!Ullen: Bild kommer när hallen blir klar, hoppas att den ska pryda sin plats där! :)

  6. Hahaha precis den har jag också letat efter på hemsidan och i katalogen. Bra idé med gnuggisar, hmmm kanske blir en sån!//Petra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *