På smällen

På smällenVi såg filmen På smällen i helgen och min vana trogen så var jag lite skeptisk, men den var riktigt rolig och skratten i salongen duggade tätt. Filmen har fått väldigt blandad kritik, vissa har gett den toppbetyg medans andra var riktiga skeptiker. Själv ger jag den lite mitt emellan, en skön film men jag tror inte på ett DVD inköp om man så säger.“24 åriga Alison Scott (Heigl) är en lovande nöjesjournalist med en redan utstakad karriär framför sig. Efter en blöt kväll på krogen som slutar i den charmige slarvern Ben Stones (Rogen) säng, tvingas hon dock tänka om. Den högst tillfälliga sexuella förbindelsen resulterar i att Alison blir gravid. Inför valet att ensam ta hela ansvaret, eller att lära känna den blivande fader, bestämmer Alison sig för att ge den godhjärtade, men lite töntige Ben en chans. För slarvern och livsnjutaren Ben, som kan liknas vid ett förvuxet barn, kommer Alisons graviditet som en fullständig överraskning. Han har bara två val: Att antingen få ordning på sitt liv, eller att svika sitt barn. Ben bestämmer sig för att ta sitt ansvar, men att gå på ”date” för att lära känna den tjej man gjort på smällen, visar sig inte vara helt lätt.”Ett litet smakprov hittar ni här!

signature

10 comments

  1. Den här filmen har jag planerat in att se inom en snar framtid. Tycker jag med att den verkar “lagom”. Perfekt att ta fram en regnig höstdag!

  2. Alla: Filmen är klart sevärd så om tid finns och ni önskar se en komedi så är det nog denna man ska satsa på just nu.Sara: Ja det gäller att masa sig iväg när tillfälle ges, vilket är på tok för sällan. Hoppas att ni hittar en välfötjänt lucka! :)Mie, Absolut Guldkant: En mysig helg önskar jag även dig!Carlotta: Kram Kram

  3. Hejsan jag och några tjejer ( tjej liggan från sätra) va såg den alla 5 förra tisdagen …. många skratt blev de…!!!Man kände igen sig i mycket… och en del inte alls :)) men den va rolig!Ha det gottAnnette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *