Vademecum Limited Edition 2007

VademecumAstrid är drillad att borsta tänderna länge och noga efter idogt läsande om Karius och Baktus när det var dax att börja borsta de små gaddarna. Inget skulle ju vara hemskare än om två troll flyttade in i den söta barnmunnen, så vi bortstar och borstar och det avslutas alltid med ett ahhh yammi! Jag som vuxen tycker att tandkrämen för barn är smått vedervärdig, det händer nämligen rätt ofta när jag står där i badrummet på morgonen fortfarande 90 % sovande att jag tar en sträng Bamse tandkräm ni vet den där som är blå med glitter i. Tvi tvi tvi! Nej jag vill ha lite mer riv i min, massor av mintsmak som väcker mig.  Smaken av godis i munnen känns icke njutbar alls. Vademecum har länge varit min favorit så därför så blev förpacnkings-nörden i mig så glad när jag såg att de i början på september släpper en designad Limited Edition. Den upphottade tandkrämstuben kommer att finnas i tre färger, röd, turkos och rosa. En gissning bara, men jag tror att de alla kommer att pryda en hylla i ett badrum nära mig!Bild: Vademecum.se

signature

8 comments

  1. Den har funnits ute ett tag, såg dem senast i förra veckan….så det är bara att springa till affären innan de tar slut.

  2. Nilla: Zendium den har jag aldrig testat, ska hålla utkik efter den också då! :)heidi: Mycket fina, enkla men uppiggande! :)Jenny: Oj då, då får jag sätta fart att leta som sagt. När det stod säljstart i början av september så tänkte jag att det inte var någon direkt brådska att söka igenom tankrämshyllorna på stadens Ica & Coop butiker, men tack vare dig så är jakten igång! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *