Idag lyssnar vi på …

Gwen Stefani 4 In the morningDen lite halvnya Gwen Stefani låten går varm här hemma idag och jag tar tacksamt emot, inget illa om Bamse och hans sångröst men nån Gwen är han inte! Astrid med den minimala febern gillar att vara hemma med mamma, vara bara vi flickor:Astrid: Mamma. så tyst det är när inte pappa är hemma! Så skönt! Bara tjejer skulle få finnas för då skulle det vara tyst jämt …Mamman: Men det skulle kanske inte vara så roligt om det vore tyst jämt?Astrid: Nä, men skönt!You can´t argue with reason …Bild: Eget collage med från Youtube.

signature

7 comments

  1. Camillas lockar: :Dalice: Ja den är jättebra tycker jag också. Jättesnygg, enligt mig så är hon snyggast så här utan det röda läppstiftet.(Ledsen att det dröjer med bilder, men vädergudarna är inte med mig alls just nu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *