Fina som få …

Fina glasHu vilken dag det varit idag, burr! Astrid och jag hade planerat att åka till plantskolan och köpa lite sommarblommor för att byta ut de som planterades i våras och nu börjat se trista ut. Men det gick inte alls det, det har regnat nästan hela dagen samt att det varnas för nattfrost. Nu gäller det att hålla tummarna så att det blir varmare i luften och att solen åter börjar skina, vad blir det för midsommarafton annars? Nej, nu räcker det!Om vädergudarna beslutar sig för att vara nådiga på fredag så att man kan duka upp ett fint bord ute i trädgården så skulle dessa glas i serien Party från Åhléns passa perfekt. Ursnygga i klassisk stil! 30 kr styck för cocktailglaset samt dessertskålen och 15 kr styck för snapsglaset. Serien finns i färgerna turkos, grön och rosa. Lovely!Bild: Eget collage med bild från Åhléns.

signature

10 comments

 1. Jättesnygga og jättesnygg pris også! Man blir glad av å ha lite farger nå som det er sommar, og hvorfor ikke? Parties skal jo vare skoj – da kan jo accesoirene også være skojiga! Tycker jeg :)

 2. Först måste jag börja med att säga *hurra hurra* och grattis till er för ert nya samarbete och en supersnygg ny blogg! Jättefin var den:)Ska bli spännande att fortsätta följa er och det som sker i den nya bloggen!Dessertskålarna blev jag väldigt förjtust i , snygga!KRam

 3. Har ju inte hunnit vara med om ditt/ert nya projekt, måste få passa på att önska er ert stort lycka till, och öven gratulera till en så fin och ny sida.Vad väntas under hösten kan man undra? Nu blev jag nyfiken, och ser fram emot vad som komma skall.Du gör alltid så proffsiga inlägg, och det är en fröjd att läsa och hänga hos dig :)

 4. Vilka tjusiga glas! Skulle gärna duka med dem på midsommar, men då vi blir ganska mycke folk får vi tyvärr köra på papptallrikar och plastglas. Även om jag är extremt allergisk mot de!!

 5. Fina glas! Jag behöver nya dessertskålar, har lyckats diska sönder mina, det får allt bli ett besök på Åhléns. Jag skulle behöva snygga champagneglas också, fyller ju 40 i september och då ska det drickas champagne! Kanske finns det snygga såna på Åhléns också, måste kollas upp. /Kati

 6. Koselig: Jag visst är det snygga och till ett mycket bra pris! :) Håller med dig, till fest kan man kosta på sig att göra det lite glatt!

  Vicke: Åh, tack så mycket! :) Håller med dig, dessertskålen ger mersmak!

  Kram

  Heidi: Ja, titta så bra att det löste sig! :)

  Sara vill fara: Tack så mycket snälla du för illsöt kommentar! :) Mmm, vad kommer sen mån tro? ;)

  Kram

  Linnéa: Ibland måste förstånd gå före design, midsommar med massor av gäster är helt klart ett sånt tillfälle. Jag har dock sett att det finns finfina varianter nu mer. Och tänk på all sparad disk dagen efter! ;)

  Mia dh: Tack! Härligt att du hänger med :)

  Thoia: Jättefina, helt retrorätt i mitt tycke. Mycket billiga och jajamen de är i glas! :)

  Kati: Aha, skulle vilja säga lyllos dig som fått lite ny plats i skåpet men kanske inte! ;) Kul med lite nya nu till sommaren är det i alla fall. Jag såg jättesnygga campangneglas när jag var där sist, även de till ett mycket bra pris om jag inte minns helt fel. Kul att fylla jämt! :)

 7. If you are lucky enough you might get the same replica watch for a lower price elsewhere. A replica watch is a replica watch and a replica watch can never replace the original.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *