Att börja tänka lite på hösten

Igår skymtade solen fram med jämna mellanrum och jag hade bara ben till min klänning. I morse vräkte regnet ner och klänning kändes bara inte att tänka på. Efter en underbar sensommar är det nog läge att börja se över sin höstgarderob nu till slut. Några av mina favoriter hittar ni här:

host303

1. Denna ullkappa med sjalkrage provade jag häromdagen, då den dagen sken solen och det hela kändes en smula för tidigt. Men himla fin är den. 2. T-shirt från Just Female. 3. För lite färg, en halsduk i kashmirmix. 4. En liten “tassel” till nycklarna. 5. Slimmad byxa med lätt stretch. 6. Skinnväska signerad WERA från Åhléns. 7. Som bekant gillar jag “läppguck” som min dotter kallar det, och favoriten just nu är denna Miracle salves från Burt´s Bees. 8. Nike Roshe One, min drömsko just nu som jag hoppas hitta på min Stockholmstrip om någon vecka.

signature

Vasen Laura 2.0

laura102

Personligen tycks jag aldrig få nog av vaser. Stora, små, fyndade på loppis eller i finbutik. Alla är de mig lika kära. En favorit sedan tidigare i samlingen är vasen Laura från Hemtex, som nu även kommer i ett större format som efterlängtad höstnyhet. Himla fin är den, 399 kr kostar den och otroligt poppis kommer den säkerligen att bli ♥

signature

Chiffong

Jag såg denna blus först bland nyheterna hos H&M i torsdags, och så poff  var nästan alla storlekar slut! Så igår dök den upp på webben igen och då var jag blixtsnabb och slog till, jag menar det står ju Helena på denna blus :).

blus901

Nu ser den tyvärr ut att vara slut på nätet IGEN, men den ska enligt personal på H&M finnas i butiker som har Modern Classic i sitt sortiment. Något att hålla utkik efter om ni som jag är förtjust i chiffong, volang och ståkrage.

signature

Andra Långgatan 7 A:s kök då & nu

förr101

Minns ni detta fina kök? Jag bläddrade faktiskt förbi dessa bilder i min inspirationsmapp bara för några dagar sedan och reflekterade över att jag fortfarande tycker att det är lika fint nu som när lägenheten var ute till försäljning via Alvhem 2012. Men jag minns dock att jag tyckte att handtagen på lådorna var lite si så där.

nu101

Så idag när jag tittade igenom lägenheterna till salu via Stadshem så dök det upp ett bekant kök, och denna gång med finfina handtag på lådorna dessutom. Kul! I övrigt är köket sig likt förutom att det numer finns en köksö här också. Mycket smakfullt och fint då som nu.

Fler bilder från den vackra våningen hittar ni här!

signature

Kärlek


Nu har jag äntligen sett dessa två, Jag är Ingrid på bio och Iris hyrde jag via Apple tv. De är olika på så många sätt, men lika på många fler skulle jag säga. Underbara kvinnor, stärkande livsöden och massor av kärlek. Rekommenderas varmt båda två.

signature

4 X 4

Ack, det har bara regnat och varit höstigt en endaste liten dag och jag krisar lite redan känner jag. Hu! Nåväl, piggar upp mig med att köra en Fyra fina – lista:

fyrtal1

1. Favoriten Oscar & Chlotilde lanserade igår en ny webshop och bland smyckena där hittade jag detta Hope halsband med en hare i mässing mitt i ett skutt. Tokgillar symboliken. 2. Även om det är bland det sista man vill tänka på just nu så blir det ju snart höst på riktigt och då behövs något lite varmare att klä sig i. Min svarta kappa hade mer eller mindre gett upp redan förra hösten så nu är det hög tid att hitta en ny, denna stilrena kappan i ullmix finns hos Ellos i tre färger till ett finfint pris. Rabattkod 320502 ger just nu 100 kr i rabatt vid köp över 500 dessutom. 3. Enkel och snygg är den nya saxen från Granits höstsortiment. 4. Champagneskålen hittade jag bland nyheterna hos Åhléns och åter kom tankarna på att plantera maffiga blomsteruppsättningar, eller fylla den med frukt och grönsaker. Ja när den inte kyler bubbel då alltså.

Fin onsdag till er alla!

signature