Äppelpaj – Igen!

Dagarna går i ett lite snabbare tempo igen, men det där envisa viruset håller fortfarande ett fast grepp om mig. Och då jag snart provat allt jag kan komma på för att bli riktigt frisk igen så kör jag nu mitt sista knep, favoriten från förra året. Världens godaste äppelsmulpaj

 

 

För om jag inte minns helt fel så lindrade den gudomligt bra då :). även idag blir det Vaniljkräm till, längtar redan!

 

Fin tisdag till er!

signature

8 comments

  1. Sofia S: Hoppas att den smakar! KramDr Grane: Men vilket bra tips, det ska jag absolut prova framöver! Tack!

  2. Ja, det stämde. DET var världens godaste äppelpaj!!! Vaniljkrämen gjorde succé den också. Jag ska göra pajen i helgen igen…..Tack för tipset!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *