Chiffong

Jag såg denna blus först bland nyheterna hos H&M i torsdags, och så poff  var nästan alla storlekar slut! Så igår dök den upp på webben igen och då var jag blixtsnabb och slog till, jag menar det står ju Helena på denna blus :).

blus901

Nu ser den tyvärr ut att vara slut på nätet IGEN, men den ska enligt personal på H&M finnas i butiker som har Modern Classic i sitt sortiment. Något att hålla utkik efter om ni som jag är förtjust i chiffong, volang och ståkrage.

signature

2 comments

  1. En nästan likadan blus sydde jag till min dotter då hon var liten. Det var väldigt mycket jobb med alla motveck och knapphål och rynkor, men oj, så fin den blev! Själv har jag inte figur för den här blusen men tycker att den är supersnygg. Hoppas att du får många sköna och trevliga timmar i den.

    1. Men vilken talang du är, jag förstår hur fin den måste ha blivit. Jag jobbar på med mitt syende här hemma men jag har svårt att tror att jag någonsin kommer att komma till den punkten att jag kan börja sy kläder, just nu är det raka vanliga sömmar som gäller :). Heja dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *