App(at) & Klart

nationaldag2015

Det finns en mängd recept-appar att tillgå nu för tiden vilket är något som jag tackar och glatt tar emot för så klart. Men det finns en app som jag använder flitigare än andra insåg jag när den var “trasig” nyligen och jag inte bara kunde klicka mig in. Men nu är den fixad och appen som jag talar om är Arlas. Jag använder den varje dag numer. Massor av recept. Inspirerande bilder, topplistor och teman. Love it! På bilden ser ni 6 st recept som jag tänkt prova under de kommande veckorna:

1. Ni vet att jag är svag för rulltårtor av alla dess slag, denna variant med en annan favorit, dulce de leche kommer jag prova per omgående! 2. Man kan aldrig ha för många recept på äppelpaj, detta med smak av mandel och kardemumma. 3. Denna Bärkompott med vanilj tänkte jag servera till dessert imorgon, såg att de Svenska jordgubbarna är här nu. Iiiii! 4. Ett annat trevligt desserttips till sommaren är dessa Marinerade jordgubbar med granola och vaniljvisp5. Dammsugare har jag provat att göra tidigare, det är både gott och roligt. Snabbt går det dessutom. 6. Sist men inte minst, rabarbersaft, något jag sällan gör själv men aldrig tackar nej till när det bjuds.

Här hittar ni alla nya recept just nu, har ni inte satt menyn till helgen än så dyk in och låt er inspireras!

Med det önskar jag er alla en fantastisk helg!

signature

4 comments

  1. Recept på rabarbersaft var exakt det jag letade efter. Har precis bloggat om mina urskog till rabarber jag har i trädgården. Nu blir det till att safta imorgon! Älskar din blogg!
    Trevlig helg!
    //Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *