Days & Weekends: 7 a week # 21

Solen gassar , det är tisdag och en ny lista kommer här. Häng med!

tislist12001

Ända sedan jag var rätt liten och bläddrade i min farmors tidningar har jag haft ganska bra koll på Iris Apfel, denna fantastiska kvinna! Ständigt lika aktuell, alltid klok och varm. I vår syns hon bland annat i Kate Spades reklam men även i dokumentären Iris gjord av filmfotografen Albert Maysles (som sorgligt nog gick bort nyligen). Albert står förövrigt även bakom Grey Gardens som putsats upp och med det nu får den en ny chans att charma världen. När vi får glädjen att se dokumentären om Iris i Sverige har jag inte lyckats lista ut riktigt, men i väntan på hittade jag några godbitar ur arkivet att njuta.

tislist1202

Kan tyckas att jag blir en smula tjatig nu som åter igen kommer dragandes med en produkt från ACO, men nu har jag provat en till som jag gillar mycket. Denna Rebalancing cleansing foam gör mitt ansikte så lent och rent varje morgon. Rekommenderas varmt!

tislist12003

Det är vår och solens strålar blir åter igen till älskade solkatter på väggarna här hemma sent om eftermiddagarna. Jag blir lika lycklig varje gång, fotar och spar till mörkare tider.

tislist12004

Nästa måndag, närmare bestämt den 27 april drar säsong 2 av Arvingarna igång igen på SVT. Och som bekant, är det Danskt snyggt lite vemodigt och fyllt med en smula intriger. Ja, då bänkar jag mig!

tislist1205

Astrid kom hem med texten till The Ark`s fantastiska låt It Takes A Fool To Remain Sane som de har i läxa den här veckan. Jag tycks aldrig tröttna trots att jag har hört den om och om igen sedan den släpptes. På något sätt har den betytt olika saker genom olika faser i livet jag befunnit mig. Astrid tycker mest att den är fylld av invecklade ord just nu. Men kära barn, vänta du bara ♥

manlist12006

Sommarens lite större loppisprojekt, precis som förra sommaren är att försöka hitta ett sådant skåp som sitter på väggen i detta tjusiga kök. Jag ska dock inte ha skåpet i köket utan tanken är att det ska sitta på väggen i vårat badrum och fyllas med allt det där som vi har i badrumsskåpet ovanför handfatet nu, men som jag önskar göra mig av med och sätta dit en maffig spegel istället. Typ så.

tislistan12007

Kan man bli annat än glad när man hör att – Pionens tid är här nu! Ack! Själv har jag inte köpt mina första än, men när jag hittar dem så är jag redo efter att ha fått lite handfasta tips på hur man sköter om dem på bästa sätt på Nyhetsmorgon i morse. (Bildkälla)

Fin tisdag till er alla!

Weronicas lista hittar ni här.

signature

5 comments

    1. Tack snälla Pernilla för både fina ord och bra tips. Ska ha örnkoll så klart :).
      Kram Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *