Days & Weekends: 7 a week # 18

Ny vecka, ny lista. Häng med!

tislist801

Vi provade desserten på sista sidan av nya Buffé i helgen och jösses så gott det var! Lätt att förbereda och snabbt att svänga ihop dessutom när det är dags att avnjuta den. Denna kommer vi att göra många gånger i vår och sommar. Receptet hittar du här och tidningen kan du bläddra i här.

tislist802

Imorgon den 25 mars fyller denna donna, Sarah Jessica Parker 50 år. Hipp hipp hurra! Harper´s Bazaar firade i januari att Carrie fyllde 50 i januari med ett bildspel om hennes 50 bästa outfits i serien. Och visst är hon galet vacker i alla dessa outfits, men personligen så inspireras jag mest av Sarah Jessicas personliga vardagsstil. Som bilden ovan till exempel, den har hängt med ett tag men nu på vårkanten känns den lika aktuell igen. Jeansen uppvikta, vita Converse, scarf och så en tunn hoodie. Klart!

tislistan803

Morgondagen bjuder på mer festligheter, nämligen Våffeldagen. Personligen så gillar jag de lite mer matiga varianterna bästa. Med tex räkor, smetana, rödlök och lite rom på toppen. Men vi är ju fler här hemma och om dottern får önska så blir det vanlig variant imorgon. Vi gör en smet på maizena här hemma som vi tycker blir jättebra. Sen blir det hallonsylt och grädde. Fint så. (Bildkälla)

tislista804

På mitt nattduksbord står just nu detta nya doftljus från Björk & Berries i doften Never Spring. Det beskrivs som – En doft inspirerad av längtan efter våren, frisk och grön men samtidigt kall och krispig, en doft av björk, citron och cederträ! Mycket trevlig med andra ord.

tislista805

Leila har inte bara en ny bok på g hon har även en podd tillsammans med Niklas Ekstedt under namnet EAT this! som jag listat om tidigare. Men nu börjar det närma sig, på självaste skärtorsdagen (2 april) är det premiär på iTunes. Här kan ni läsa lite mer om podden.

tislista608

Jo, vi har en liten plätt. Men jag kan inte låta bli att drömma stort. Så är det. Mina största trädgårdsinspirationer just nu är Min trädgård är en fest ( lika fin i vår igen, så klart) och sen är det Victoria Skoglunds fina blogg hos Lantliv. Jag vill så gärna få till den där drömmen om grus, pallkragar, rabarber, pelargoner och dahlior i massor. Vi får se var vi landar.

tislistan807

Jag har känt och klämt på denna väska från Wera ett tag nu och med en rabattcheck glödande i jackfickan så kanske jag slår till på den nu äntligen.

tislistan808

Sist men som oftast störst, på söndag smäller det. Då är sommartiden här. Tokälsk på det! (Bildkälla)

Weronicas lista hittar ni här.

En riktigt fin tisdag önskar jag er alla!

signature

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *