Favorit i {nertonad} repris!

lyan101

Jag tyckte att det var något bekant över denna lägenhet som nu är till salu i Malmö via Bolaget. Och efter en snabb titt i inspirationsmappen så hittade jag den i en mapp märkt Nina P?. Om den visade sig vara Nina Perssons i Cardigans vet jag inte, men lägenheten var riktigt bloggodis för något år sedan. Minns ni?

lyan102

Om lägenheten blev såld då 2012 vet jag så klart inte heller, men när den nu åter ligger ute till salu så är det med många likheter men mycket av det personliga avskalat. Tavlorna är borta, men den fina skänken med spegeln och ljusslingan lever kvar till exempel.

lyan103

Just denna bild är min favorit av bilderna från tidigare försäljning, rörig men ack så hemtrevlig.

Alltid roligt att se samma lägenhet på två helt olika sätt. Vill ni kika lite till så hittar ni de gamla bilderna här, och den nya annonsen här!

Fin onsdag till er!

signature

2 comments

  1. Nina sa i Värvet-special-intervjun (tror jag det var) under förra våren (januari 2014) att de hade kvar lgh i Malmö som “sommarstuga” och det aldrig blev av att de sålde den. Men nu kanske de äntligen ska sälja iväg den???

    1. Så kan det vara då ja :).

      Himla fin är den både med och utan det lite mer personliga inslagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *