Days & Weekends: 7 a week # 15

Jag missade veckolista nummer 14 förra veckan då vi hade släkten från Värmland på sportlovsbesök och hade fullt upp med att umgås, men nu har de åkt hem och jag ger mig på lista nummer 15. Häng med!

manlist4001

70 – talet är tillbaka som bekant och jag är inte helt bekväm. Än. Dessa jeans från Zara talar dock till mig. Den randiga toppen till är pricken över i.

manlist4002

ACO:s hudvårdsserie har fått ett nytt och fräscht utseende och nytt namn. Daily Care är en komplett hudvårdsserie som är uppdelad i 25+ och 40+, just nu så provar jag nattkrämen för 40+ och jag är så här långt mycket nöjd. Återfuktar finfint för ca 200 kr per burk.

manlist4003

Jag kunde inte hålla mig längre så i förra veckan köpte jag hem vårens första Mårbacka pelargoner. Ostadigt ute, stabil vår inne. Precis som det ska vara just nu.

manlist4004

Fokus låg på annat håll som sagt förra veckan så premiären av House of Cards har jag skjutit upp tills helgen som kommer för egen del. Förutom plotten i stort säsong 3 så ser jag mycket fram emot att se Claire Underwoods outfits när hon nu är First Lady. Galant är bara förnamnet troligen.

manlist4005

Ok, så jag fick inte till det riktigt med boken Fifty shades of grey och hade egentligen inga planer på att se filmen. Men det ena ledde till det andra så nu har jag sett den. Och jag tyckte att den var helt ok faktiskt. Men bäst tyckte jag nog att filmmusiken var ändå, så nu nynnar jag på Ellie Goulding igen och har addat filmens soundtrack på Spotify.

manlist4006

För någon vecka sedan larmade min hårddisk rött och det tvingade mig att åter igen dumpa bilder. Jag sparar på precis allt i bildväg som jag tycker är inspirerande, och detta sparande är allt från planer för framtiden till inspiration till lördagens middag. Allt fint så, men de bilder som jag inte egentligen tänkt spara på måste jag bli bättre på att slänga så snart det fyllt sin funktion. Dubbletter tycks jag också samla på, just denna bild är en riktig favorit som jag inte sparat inte mindre än 7 (!) gånger i inspirationsmappen på datorn, och som om det inte skulle räcka så låg den också som dubblett i mappen “For our summer house” på Pinterest. Himla fin är den allt!

tislist4007

Det blir mycket varm choklad här hemma just nu, jag har tidigare tipsat om en variant med Nutella ( man rör ner en sked Nutella i en kopp varm mjölk) och här kommer ett annat välbeprövat recept på en lite mer vuxen variant från ett nummer av Elle mat & vin. Gott både med och utan rom.

En riktigt fin tisdag önskar jag er alla!

Ps: Idag är det på dagen 50 år sedan denna film hade premiär. Älsk!

Här hittar ni Weronicas lista.

signature

2 comments

  1. Äääälskar soundtracket! Du MÅSTE adda även den instrumentala versionen, en clubversion, som också finns på Spotify. Såå mäktig!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *