2015 Les Femmes Wall Calendar – Check!

Efter det vi refererar till här hemma som den enorma utrensningen där jag i det närmaste vände upp och ner på hela hemmet och gjorde upp med varendaste liten pryl. Sorterade, gav bort och slängde en hel del. När jag var klar kändes det som att det var lättare att andas på något vis, det var luftigare så att säga. Kan låta en smula dramatiskt kanske, men jag tror att det är hälsosamt att med några års mellanrum göra upp med sina gömmor och högar. Efter denna utrensning så har jag också känt att jag inte lika lätt köpt på mig något nytt. De spontana inköpen har nästan (förmodligen övergående detta) upphört.

kalender102

Men så dyker det upp vissa saker som man bara inte kan motstå, saker som nästan ser ut att vara gjort för just dig. Så var det när jag först såg 2015 Les Femmes Wall Calender hos Rifle Paper Co. Det sa bara klick! Eller egentligen inte det minsta då den inte gick att beställa där och då.

kalender101

Dessa fantastiska motiv, månad upp och månad ner. De kommer även bli ett himla fint komplement till mina tavlor med farmors bilder i. De gula är något som jag känner mer och mer för som bekant. Gult är inte fult, gult är fullt av liv om man frågar mig.

kalender103

Så igår så dök kalendern upp på Julias (Vita Drömmar:s) instagram som en blänkare om vad som komma ska i webshopen inom kort. Yes! Så idag efter snudd på osund bevakning så klickade jag hem kalendern, denna kalendern som kommer bli pricken över i vid vår nygamla arbetshörna på övervåningen som vi jobbar på just nu. Noga utvald, inte förhastat inköpt. Slutet gott med andra ord :).

En riktigt härlig helg önskar jag er alla!

signature

8 comments

 1. Å det låter underbart att göra en total utrensning och gå igenom hela hemmet, lite som man oftast gör när man flyttar! Går och suger på att göra detsamma…
  O ja gult är så härligt! Har varit en favoritfärg hela mitt liv.

  1. Jamen precis Eva! Det sägs ju att man borde flytta var 4 – 7 år, men då det är himla opraktiskt så kan man rensa ut ordentligt med samma tidsvarv kanske :). Do it säger jag!

   Härligt med gult!

 2. Halva kommentaren försvann..tänkte höra hur det gick med foto på Audrey Hepburn som du förstorade, blev det bra? Kram

  1. Det gick inte så bra tyvärr, filen med bilden som jag hade till trycket var inte lika “ren” eller vad man ska säga som vi trodde först för att trycket skulle bli snyggt. Så i väntan på ett bättre underlag har jag en mycket mindre tavla med bilden just nu, en i A4 modell. Men finfin är den lika så. Jag väntar och längtar efter min almanacka också, finaste någonsin tror jag :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *