A som i Audrey

tavla505

Sent igår kväll hittade jag länken till denna fina lägenhet som just nu ligger ute till försäljning  hos Alvhem. Först såg jag det svarta skrivbordet, men sen föll blicken på den ack så vackra tavlan av Audrey Hepburn med duva på axeln*. Det som hände sedan är lite luddigt, men det gick någon timme in på småtimmarna där jag letade efter denna tavla smått febrilt. Så idag är det lite trött ja. Men jag tänker lite klarare idag i alla fall, så jag har hittat en större bild på nätet och ringt tryckeriet och fått ok på att de kan göra ett tryck till mig. Jag väljer dock att göra min lite mindre även om jag tycker att den är galet vacker lite större. Så var inredningsfriden återställd för denna gång igen :).

Med det önskar jag er alla en riktigt fin helg!

* Fotot på Audrey är taget av Terry O´Neill 1967 när hon filmade Två på väg.

signature

10 comments

 1. Hej! ja, visst kan det bli så att när man ser något man tycker om så kan man leta ihjäl sig efter det :) själv letar jag efter slutsålda postern “Dior” av Mats Gustafsson, vill bara ha den!! Kram

  1. Mmm, Dior det är en riktig karamell det ja. Står högt även på min önskelista :).

   Kram Kram

 2. Ler igenkännande åt detdär med att bli “drabbad” av något man liksom bara måste ha… Och researchen som följer… Och lyckan när man lyckas hitta det… :)

   1. Tack för tipset Josse, den boxen ser ut som en perfekt mors dag present till mig. Får tipsa dotter och make om den :).

  1. Jag tänkte prova ett för mig nytt denna gång, men jag har tidigare använt mig av Sandvikens tryckeri, Trycktrean samt Arkitektkopia. Det är ju kanske inte just denna typ av tryck som de normalt sysslar med så man får höra sig för lite. Men det brukar gå finemang. Lycka till!

 3. Snyggt!!!

  Undrar lite om en kjol du hade med på ett collage för ett tag sedan… om du provade den/köpte den. Hur var den isåfall? Det gäller marinblå kjolen från Sthlm MQ Fredrika..
  Vet inte om jag “vågar köpa den på webshopen… ser ialla fall snygg ut..

  Mvh Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *