Days & Weekends: 7 a week – # 3

Ny vecka, nya baciller och en helt ny lista. Häng med!

manlist301

Vi har nog alla några saker som stått högt upp på önskelistan under lång tid men som man aldrig riktigt kommer till skott att köpa. För mig är tekannan Guy Degrenne Salam. Sist vi var i Stockholm stod jag på NK länge och fingrade på den, men beslutade mig för att den fick stå kvar. Men det är nära nu, jag känner det :). (bilden från In My Garden hittade jag här)

manlist302

I somras fick jag en handkräm  av en kompis som varit i London. Företaget bakom handkrämen heter Stop The Water While Using Me som jobbar för att vi ska stanna upp och tänka på vår miljö med enkla medel i vardagen, samt sprida budskapet att tillsammans gör vi stor skillnad. Produkterna är alla ekologiska och skonsamma för huden. Snyggt förpackat och bra budskap – Älsk! Ryktet säger att en del av sortimentet ska finnas hos & Other Stories, men jag hittade inget på webben tyvärr. De har däremot en egen webshop som jag provat och gillat. (Btw, vet ni att det är Tandborstbytardagen den 13 feb?, passa på!)

manlist303

Den har varit på gång ett tag, men våren 2014 är den överallt. Den lite längre och den lite vidare kjolen. Jag är helt såld på looken men är lite för kort för att få till den utan en lite högre klack. Men vid festligare tillfällen då åker de på, både kjolen och klackarna!

manlist304

NET – A – PORTER har blivit med ett very glossy magazin som heter kort och gott Porter. Första numret ser mycket lovande ut så jag ser fram emot fortsättningen. Tidningen säljs i 60 (!) länder samt från och med fredag även via surfplatta och mobil.  Är ni intresserade av en prenumeration finns all info här.

manlist305

På fredag den 14 februari öppnar Leila Lindholm sin första fysiska General Store  i Mood gallerian i Stockholm. Jag önskar att jag hade kunnat smita förbi på premiärdagen för att se hela härligheten, men jag får ge mig till tåls lite till. Varmt lycka till med nya butiken Leila,  jag är säker på att det blir succé!

manlist306

Det populära möbelgruppen med parasoll för barn från Rusta kommer i vår även i färgen grått. Jättefint! 599 kr kommer gruppen att kosta och landar i butik inom kort.

manlist307

På fredag är det Alla Hjärtans Dag och då ska jag ta tillfället i akt att sprida lite kärlek bland dem som står mig närmast. Finfika, blommor och lite bättre middag står på Astrids önskelista. Så får det bli! Jag har också köpt detta vackra kort till både dotter och make. Som Prins Daniel en gång sa: Störst av allt är kärleken!

manlist308

Sen när det finfikats och kramats klart då kryper jag upp i soffan för att se hur det går i House of Cards säsong 2 som släpps på Netflix på fredag. Så sjukt taggad! Manuset i kombination med skådespelarinsatserna här är galet bra, och jag tror att mycket av det beror på just det som Robin Wright sa under sitt tacktal när hon vann för bästa skådespelerska på Golden Globe nyligen: Kevin you are the best playdate ever! Och när vi mumsat i oss säsong 2 i ett nafs så kan vi luta oss tillbaka och se fram emot säsong 3. Tack Netflix för det :).

Weronicas lista hittar du här!

Fin måndag till er alla!

signature

5 comments

    1. Tack snälla Annelie! Ja, ta dig en sväng förbi Mood, det hade jag gjort om jag bott närmare. Är det något som på mässan, vilket jag tror så är det mysigt att bara smyga om kring och titta på alla detaljer. House of Cards, som vi väntat ja. Två dagar kvar sen smäller det :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *