Days & Weekends: 7 A Week – #2

Ny månad, ny vecka och ny lista. Häng med!

manlist201

Elle Interiör blir Elle Decoration i och med februarinumret. Och vilket premiärnummer sedan, 12 sidor hemma hos stilsäkra Nina Persson fotat av Petra Bindel. Det kommer att bli episkt som dottern skulle ha sagt! Framsidan är tjusig på så många sätt, men det som får mitt hjärta att dunka lite extra är alla de små speglarna istället för tavlor. Det är ju mitt nya loppisspan för 2014, just speglar. Inspirerande! Nina syns inte bara i nya Elle Decoration hon har även ett nytt album samt ett par nya snygga prints för Wonderwall tillsammans med Jennie Ekström. Det går bra nu! Kul!

manlist202

Epidermal Re – Texturizing Micro Dermabrasion, en lika bra peeling som namnet är långt och krångligt. Kan vara den bästa jag provat till och med. Lite dyr, men otroligt dryg. Rekommenderas varmt.

manlist203

Jag tyckte så mycket om serien om Harry Selfridge när den hade premiär på SVT förra året. Men saker och ting kom emellan och jag missade de sista tre avsnitten snopet nog. Men nu har jag sett ikapp via Netflix i helgen där Mr Selfride var en nyhet förra veckan. Så nu är jag redo och nyfiken på säsong 2 som redan rullar i England. (Bild)

manlist204

Under avdelningen fira det som firas bör så är det Nutella dagen den 5:e februari. Hipp hipp hurra! Med anledning av det så delar jag med mig av ett recept jag fått av en vän, detta är hennes unna sig dryck, kaffe latte med Nutella! Man tar bara en kopp kaffe, varm mjölk och en sked Nutella allt enligt humör och smak så klart. Ner med allt i en kopp och rör om tills Nutellan smält. Klart! Avnjutes bäst med fötterna högt och ett nytt månadsmagasin hälsar hon. (Bild)

manlist205

Jag har började morgonen med  Pharrell Williams HAPPY och nynnar på den än. kan inte bli annat en bra dag detta. Skruva upp volymen och sjung med, Because I´m happy …..!

manlist206

Vi har tre väggar här hemma som väntar på färg eller tapet, en av dessa väggar ska jag måla med den Isländska färgen Kalklitir. Jag har dock varit lite i valet och kvalet vilken färg, men när jag såg Emmas inlägg och Leos nya rum så var saken klar, det blir Leo på väggen även här hemma. Längtar!

manlist207

Om man tittar på vintern rent krasst så är det ingenting för mig. Nej tack till minusgrader som ger onda leder och annat trist. Men om jag lyfter blicken lite till så är jag mycket förtjust i denna årstid. De tända ljusen, pirret när matbutiken har vackra vårblommor i sitt sortiment, lyckliga barn som timme efter timme leker i snön. Och så de härliga långa middagarna med familj och vänner runt bordet. Tända ljus och en riktigt mustig gryta, det är vinter och kärlek för mig.

manlist208

Så oändligt sorgligt. Vila i frid Philip Seymour Hoffman 23 juli 1967 – 2 februari 2014.

Weronicas lista hittar ni här!

Fin måndag!

signature

9 comments

  1. Tackar :). Jag vet tyvärr inte när det drar igång med säsong 2 här hemma, men jag gissar att det blir efter os någon gång. Hoppas hoppas!

   Det samma!

 1. Det där Nutella-printet kändes som om det skulle passa här:) Sambon skäms för mig när jag går loss totalt på Nutella när vi bor på hotell, haha:) Men det är enda gången jag äter det så då kan man väl få…?:) Tack för ännu ett netflixtips, vet att när du och W hyllar någon serie så är sannolikheten att jag också gillar den stor- ska genast kolla in!!:) Fin måndag till dig! Kram/tanja

  1. Jag är också mycket svag för Nutella, men precis som du så äter jag det mycket sällan. Men när jag gör det går jag all in :).

   Hoppas du gillar Harry och hans bravader, Jeremy Piven är som vanligt speedad till tusen. Fast på ett bra sätt då.

   Det samma önskar jag dig!

   Kram kram

 2. Tack för tipset om scrubcreme, precis vad jag var ute efter och bra att få reda på att de går att beställa på nätet. Och fint att du tar upp Philip Seymour Hoffman. Verkligen tragiskt och så synd.

  1. Jag blev så lycklig när deras produkter äntligen blev lite lättare att köpa. Tidigare fick man beställa av vänner som reste utomlands, sen till Stockholm och nu kan man shoppa själv efter behag :).

   Ja, det är så ofantligt tråkigt att han är borta. Han var en stor skådespelare och kommer fatta oss på bioduken framöver. Jag säger som Malin Wollin: Puss och godnatt vita dukens skatt!

 3. Det var fina ord om vårvintern! Hjälpte mig att byta perspektiv jag också! Sätter dem på kylskåpet och bestämmer mig för en happy happy happy månad! Tack!

  1. Visst finns det en fin sida av vintern, det tog mig många år att komma på vad det var. Men det blev kärlek även här. Hoppas det blir det samma för dig!

   Happy februari Anna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *