Weekend #1

postcard101

En vacker bukett ranunklar gör sin sista dag idag precis som februari Januari (så klart). Imorgon säger vi välkommen till mars februari (givetvis) och jag ska krama om en kär vän. Äta en extra god middag (sägs det) och se W.E en gång till bara för att den är så vacker. Måla naglar och lyssna på dottern fnissa ikapp med bästis. Klappa katt, dricka te och börja läsa en ny bok. Hej fredag, vi har längtat efter dig!

En riktigt fin helg önskar jag Er alla!

signature

6 comments

  1. Jamen lite bråttom har jag nog idag ja:) Tack för att du gav mig en hel månad denna fredag, den ska jag använda till finheter!

   Fin helg till dig!

  1. Slappa är viktiga grejer det med :). Och med tanke på att jag inte ens vet riktigt vilken månad vi befinner oss i så blir nog detta välbehövligt tror jag *host*.

   Hoppas du hinner slappa lite du med i helgen!

 1. jeg elsker Ranunkler. de er de vakreste jeg kan få nå på vinteren :)
  Og takk for at du skriver at helger gjelds ikke med mindre man ikke gjør noe helt poengløst. i dag har jeg bare sittet i sofaen, ikke vært på søndagstur. bare surfet på instagram, fotografert kaffekoppen min og frokosten vår, jeg har sett en film og kost meg veldig. Ja filmen var litt spesiell, men bra- The Bling ring av Sofia Coppola.
  Synes den var severdig, absolutt :)
  Nei nå er det snart middag her og så fortsetter vi med det vi har gjort i hele dag… avslapning og ingenting ;)

  1. Visst är det fantastiska blommor, ranunklar och anemoner är tidig vår för mig. Åh, den filmen har jag tänkt se, tar det som ett omen och ser den i veckan! Tack för tips!

   Hoppas du fick en fin slapp kväll och att du är fylld av ny energi idag :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *