Lite nyheter

Egentligen är det som roligast nu i mitten på januari, det finns pressbilder i massor och det flesta känns nya och inspirerande då de inte synts så mycket än. Många av produktsläppen ligger rätt långt fram i tiden så de får vänta lite, men redan nu finns det tre släpp på ingång som får mitt hjärta att banka lite extra.

ahlens107

Denna korg  till exempel som bör finnas på Åhléns varuhus i början på februari. Tycker mycket om att den är tillverkad i flätade bambublad och kan mycket väl tänka mig minst två, en till en större blomma och så en för allt “bös” som ligger på vardagsrumsbordet nästan jämt. 179 kr kommer finheten att kosta.

hemsta101

Och så de pastelliga lampskärmarna Hemsta från Ikea. Jag retar mig riktigt mycket nu på att jag inte slog till på den där guldiga lampfoten med trista skärmen som jag sprang på i höstas på Erikshjälpen. Well, jag antar att jakten är på igen då! Skärmarna finns redan på flera varuhus, men officiellt produktsläpp är februari.

brakig101

Samtidigt som Bråkig anländer till butik. En stol och en pall hoppas jag hinna på. Ju pastelligare desto bättre! Ok, dessa bilder har vi sett rätt mycket redan men det är nära nu. Snart får vi klämma och känna på dem på riktigt.

Redan torsdag och med kvällens städning säger vi adjö på riktigt till julen för denna gång här hemma.

signature

2 comments

    1. Sannerligen så! Nu hoppas vi det blir lite ljusare med snön som kommer framöver.

      Trevlig helg Nilla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *