Fint i barnrummet

Jag räknade härom dagen hur många gånger vi gjort om i Astrids rum och kom fram till att det var inte mindre än 6 gånger vilket blir ca vart annat år. Det har varit i 3 olika boenden förvisso, men ändå :). Nu har vi jämkat jag och dottern och hon tycker mycket om sitt rum så det dröjer nog några år innan vi sätter tänderna i det igen.

barn101

Men för mammor och pappor som just nu letar efter inspiration till ett rum för ett litet mindre barn så tipsar jag om detta fina rum som just nu är till salu hos Alvhem. Det är inte bara illsött utan också en perfekt mix av lite nytt prisvärt (ok, Ikea) med lite dyrare detaljer. Plus också för att rummet kan växa tillsammans med barnet några år. Jag tycker också mycket om att man tagit vara på det gamla skåpet och målat det på ett så lekfullt och passande sätt. (säng och sänghimmel  från Ikea och matta från Sebra)

barn102

Litet bord med stol plus pall och hyllplan, tavellister och krokar där barnet själv kan hänga upp saker. Den stora Miffy-lampan hittar man bland annat här och blir pricken över i tillsammans med gåbilen som finns bland annat hos Blå Elefant. Grå väggar och ljusa golv samt små detaljer i både blått och rosa gör det även lite svårt att lista ut om det bor en liten kille eller tjej i rummet, det tycker jag är mycket charmigt. Två tummar upp!

Inser att det är hög tid att damma av sig julen nu när man varit borta så länge att nya produktnamn tillkommit när jag varit borta. Loafer + Ballerina = Loaferballerina! Häpp!

Nytt bloggår 2014, Nu kör vi!

signature

4 comments

    1. Det är kanske hög tid för mig att fota hennes rum på riktigt inser jag när jag letar efter bilder … Hmm, det finns en del på mitt Instagram så länge (http://web.stagram.com/n/livingbyh/). Men så snart solen visar sig igen så ska jag smyga mig in rummet och fota lite :).

  1. Alltså jag måste verkligen tacka dig för din fina fina blogg. Vi delar smak i det mesta så jag älskar typ allt du lägger upp, från kläder till mat. Här kom helt plötsligt den perfekta barnrumsinspirationen till min treårings rum som vi ska börja med alldeles strax. Tack och tack, ser fram emot ett nytt år med inspiration!

    1. Tack snälla Anna för fina ord, det värmer så gott :). Varmt lycka till med nya barnrummet, det är ju så himla roligt att inreda barnrum. Roligaste rummet i hela hemmet om man frågar mig :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *