I tanke & handling

 

Jo, det är bara den 5 november idag men nu kan jag inte stå emot längre. Idag har jag julat i tanken nästan hela dagen. Och med detta planenarde kom några beställningar inför stundande julsäsong från Leilas general store som nu laddat upp med jul på nätet. 

 

Jag har beställt några favoriter, men jag skulle lätt kunna köpa lika mycket till. Men man får helt sonika sansa sig lite :). Tänker också att många av de produkter som är avsedda för nyår passar fintfint även till advent och jul också. I år har jag faktiskt gjort upp en plan för att slippa julstressen. Ni vet ett sån där schema som man kan få med i tidningar så här års där man kan läsa hur och när man bör städa. Eller grilljera skinkan mm. Fast denna är anpassad fullt ut till vår familj. Och ja det må vara att ta i lite. Men jag är himla nöjd och ser mycket fram emot att sätta den i bruk :).

 

Jag hoppas så att ni har alla haft lite extra ledigt förra veckan. Höstlov, Halloween och slutligen Alla Helgona. Lite ledigthet hann vi med, men det var också nedräkning för min svärmors flytt. Det är inte helt lätt att rodda ett sådant projekt när man som hon är lite äldre och inte helt pigg så vi har försökt hjälpa henne så gott vi kunnat. Igår gick flyttlasset och till helgen ska allt vara upplockat igen hoppas vi. Det blev lite tyst här, men nu vet ni varför. Jag behövdes helt sonika lite mer på annat håll. 

signature

6 comments

  1. Jag har beställt några favoriter, men jag skulle lätt kunna köpa lika mycket till. Men man får helt sonika sansa sig lite :). Tänker också att många av de produkter som är avsedda för nyår passar fintfint även till advent och jul också. I år har jag faktiskt gjort upp en plan för att slippa julstressen. Ni vet ett sån där schema som man kan få med i tidningar så här års där man kan läsa hur och när man bör städa. Eller grilljera skinkan mm. Fast denna är anpassad fullt ut till vår familj. Och ja det må vara att ta i lite. Men jag är himla nöjd och ser mycket fram emot att sätta den i bruk :).

  2. Jag och döttrarna älskar att julpyssla, men allt i lagom dos. Vi fick inte med oss så många av våra massor av julgrejer då vi flyttade till USA, men det är okej. I år har vi laddat med några fler reagrejer (om man orkar vara riktigt tidigt ute blir det billigt) och så har vi planerat att göra mer hemgjort pyssel – det vi orkar!

  3. Liten: Hennes General Store bjuder på en massa skoj denna jul :).Monnah: Håller så med dig, julpyssel i lagom dos är fantastiskt skoj! Jag kan tänka mig att julen i USA bjuder på en massa skoj, både pyssel och fyndmässigt :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *