Lite mer Halloween

Jag vet inte hur det är hemma hos er, men här hemma är det mycket prat om Halloween nu. Det pratas nog mest om pumpor, men även hur man kan få goda saker att se riktigt läskiga ut. Och hur man kan få sig själv att se riiiiktigt läskig ut!

 

Hittade några tips till på lite enklare fix inför nästa helg via Allt om mat. Här hemma blir det cupcakes av någon sort, mycket troligt likt de ovan. Annars så tyckte jag att dessa bakelser var roliga också! Men mest av allt ser jag fram emot emot den obligatoriska pumpasoppan, min heligaste (och förvisso enda) tradition på Halloween. 
 

signature

8 comments

  1. Urgulliga tips! Känns som man behöver något lite extra kul så här på hösten:-)Vilken av pumpasoppa har du gjort? Fanns ju många att välja på via Allt om mat. Dags att sätta den traditionen här också!//Elisabet

  2. Hej! gillar båda era bloggar (här på sajten, alltså) men undrar; vad är planen med resten av sidan? Så länge jag följt er (ganska länge) har de övriga sidorna (tävling/weekend/veckans tv etc) varit tomma och det står att snart kommer det här det och det. Men det kommer inget? Är planen att fylla sidorna – annars är det väl bättre att bara ha sidan som hemmasida för era bloggar?

  3. maja: Hejsan! Jag förstår att du undrar :), Planen var så klart att expandera sajten via bloggarna, men livet kom i mellan. Tiden räckte helt enkelt inte till för något mer än just bara bloggarna. Programmet som sajten är byggd på kan vi inte heller gå in och ändra i så vi har vi bett de som byggde den att minska ner den vid flera tillfällen med så har ej gjorts. Trist & tråkigt! Men nya vindar blåser (igen) så häng med :)Kram kram

  4. FIna tips! Det finns ås mkt "fula" halloweenrelaterade bakningochmattips som man blir matt av. Så hittade jag massor av snygga idéer på Pinterest. Hur klarade man sig utan pinnande undrar jag ;) Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *