Något litet att glömma ….

Några gånger per år gäller det att vara på tå om man vill vara med. Det kan vara tex kläder till skolaslutningen, badkläder, vinteroverall och vinterskor. Det finns många fler så klart men det är just dessa jag missar minst en av per år. Förra året var det vinterskor till Astrid om jag inte minns fel. Men för att slippa stressa och leta efter festligare kläder (som är ett sådant tåtillfälle också) till dottern i början på december när det mesta roliga redan är slut, och de som hänger hemma i gardeoben är för litet inser man liiiite för sent. Så ska vi börja letandet redan idag! Och det gör vi med en tur till Lindex för att titta på deras Kids Party kollektion som vi båda tycker ser jättefin ut. 

 

Efter det ska jag göra som jag alltid gör kring detta datum i oktober. Jag ska åka hit. Titta på detta, detta och detta. Välja ut några gobitar för året och så lägger jag det i lådan hemma och glömmer att det hänt tills andra veckan i december. Häpp!

 

I övrigt blir det höststäd i trädgården och Gudfadern för hela slanten här i helgen!

 

Hipp hipp för helg Alla fina!

signature

4 comments

  1. Häpp !?Ska oxå spana Lindex till 6-åringen. Åh, julen ! Dreglade på Åhléns häromdan. Gillar’t !Fin helg Helena !

  2. Spegelgranen på IKEA var så fin att den fick följa med hem till oss. Tror att de bruna heltäckningsmattorna och väggarna i olika beige nyanser som av ett mirakel kommer att bländas av solkatter från den där granen och det kommer att kännas som att vi har svensk jul trots allt. :)

  3. Monnah: Men så nyfiken jag blev på den granen då! Måste titta nästa gång jag är på Ikea :). Tänker mig att den kan pigga upp det mesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *