Smörj!

 

Så fort graderna börjar sjunka det minsta på hösten blir jag torr så in i vassen om händer och läppar. Jag har provat rätt många produkter i ämnet genom åren, då främst för att det är så roligt med smörj och krämer i alla dess former. Jag har dock en återkommande favorit sedan något år tillbaka som heter Burt´s Bees Almond milk beeswax hand creme*(puh) som jag tänkte tipsa om idag. Den doftar milt och ger händer lena som en babys på nolltid. Till läpparna är det nog som många säger att Elisabeth Ardens Eight hour cream är bäst till jobbet, men jag har ruskigt svårt för doften på den. Istället håller jag mig kvar i Rosebud Salve* – träsket. Jag varierar mellan original och den med mint*. Det är dock himla svårt att ta sig in i burken emellan åt så jag brukar köpa tubvarianten för att ha med sig när man är på vift. 

 

Lite senare än vanligt, men nu drar städtorsdagen igång här hemma. Skönt när det är klart!

 

* Alla tre produkter brukar finnas på ställen som åhléns, Kicks samt Ica Maxi mfl

signature

5 comments

  1. Hej,Tack för en underbar och inspirerande blogg som läses dagligen! Jag tänkte tipsa om eos lipbalm i mint till läpparna! Den är helt underbar, både doften och förpackningen! Finns på eleven.se och kostar 89 kr om jag inte har fel:)Ha en fortsatt trevlig dagSandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *