Nu: Helg!

 

Sitter i soffan och dricker te och bläddrar i lite nya tidningar. Nya nummret av Brittiska Living ect var grymt denna gång, en riktig keeper! Idag dricker jag alltså te igen, sensommarens första kopp och en mycket välkommen sådan. Favoriten är med varm skummad mjölk. Vi köpte en mjölkskummare lite på vinst och förlust på Ica Maxi i våras efter att vår andra gått sönder. Den kostar 299 kr (finns för 100 kr också) och vi tycker nog att denna skummar precis lika bra som vår tidigare dyra. Dagens budgettips för er som vill skumma mjölk!

I helgen blir det två efterlängade middagsträffar, lite loppis och så ska jag avsluta maratontittandet på Danska tv-serien Rita på Netflix som jag rekommenderar varmt. Helgens bukett blev astrar från Ica Maxi och helgens nya pryl eiffeltornet från Uthuset i Stan.

En riktigt fin helg önskar jag Er alla!

signature

7 comments

  1. Vilket bra tips där med skummad mjölk på te! Det har jag aldrig kommit på – trots att jag verkligen älskar skummad mjölk…Ibland undrar man ju vad man fick sin hjärna till =)Men tack för tipset!

  2. Det här är kanske lite långsökt men jag chansar :) Googlade på dockvagn och hittade den vita fina ni köpte till er dotter typ 2008, är på jakt efter precis en sån och undrar därmed om ni har den kvar och om ni i så fall är villiga att sälja den?

  3. Victoria: Det är en av mina favoriter, kommer från Libeth Dahl.Lady Di: Måste du prova nu :).lejnox: Vi har den kvar men den är tyvärr inte till salu. Men jag har sett annonser på liknande vagnar lite då och då, Så håll lite koll bara. Lycka till :).

  4. Tack för snabbt svar!Det finns ju uppe i stort sett några hela tiden på Blocket men har inte funnit någon i fin vit som ni hade, mest i typ vinröd manchester :)Men får fortsätta leta vidare helt enkelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *