Några plagg till

Nu när jag ändå fått upp ångan så kör jag några vardagsplagg till. Det är nog nu när sommaren möter höst som jag tycker att kläder är som absolut roligast!

1. Denna klänning är nyhet hos H&M idag och ser mycket lovande ut. Kan stå Helena på den ;). 2. Toppar, man kan inte få för många av har jag lärt mig. 3. Om känner sig lite mer vågad en dag, eller bara vill tuffa till en annars lite enkel sti. Döskallar och ormskinns-tryck från åhlens. Tummen upp! 4. Dessa är nya i min privata garderob och jag gillar dem så, Rekommenderas varmt!

Fin torsdag till Er alla!

signature

10 comments

  1. Mkt fina byxor! Men undrar om de töjer sig och blir hängiga. (Så svårt att hitta byxor som håller formen)

  2. Nilla, Johanna & Carina: Tack Tack :)Marie: förstår precis vad du menar :). Då dessa var så stretchiga, så köpte jag den mindre storleken av två som jag velade mellan. Har suttit perfekt!

  3. Åh den klänningen vill jag ha. Har bott i mina zebrabrallor från Zara i sommar. TRor du den kommer till butik eller endast på hm.com?Tack för fin blogg, Eva

  4. Eva: Törs inte säga, men som jag förstår den så brukar det mesta dyka upp i butikerna också. Tyvärr har jag inte hunnit titta efter den igen, men hoppas vi båda hitta den nu i veckan :).Tack snälla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *