Höstens första inköp

Tänk snart har första vardagen efter sommarlovet gått, och vi ser ut att ha klarat av den tämligen väl hela familjen. Så skönt! Det var inget muntert gäng som träffades vid fukosten imorse om jag säger så *host*. 

 

Sensommaren är verkligen helt underbar just nu, lagom varmt och med en lätt bris! Men det kommer andra tider om någon månad och är man inte inte ute i tid så kan man få sota för det på klädfronten, så vi gjorde höstens första beställning till Astrid idag. Det blev en kort kappa med fuskpäls och ett par vinröda boots * från H&M (koden 0571 ger 10 % just nu). Mamma och dotter är båda nöjda med inköpet, Lycka :).

 

* Då de kan vara i minsta laget så hittades dessa hos åhlens som back up!

signature

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *