Kliv in. Kliv ut!

Som tänkt åkte vi ut till Ikea igår eftermiddag för att provsitta utemöbler. Det gick inte så smidgt som vi hoppades, alla tre hade sin egen favorit nämligen. Ingen av dem i samma riktning. Hmm.

 

Boken Kliv in. Kliv ut! fick följa med hem för inspiration i ämnet så länge. Jag är mycket förtjust i Ikeas egna böcker. De är ofta stökig och röriga på ett mycket charmigt sett. Vackra foton som blandas med härliga tips som: Gratislyx – Nyvädrat täcke. Livet består inte bara av soliga dagar och ljumma kvällar. Ibland är det vardag med lite regn och LITE TRIST men LITE MYSIGT. Spot on today!

 

 

Det får bli dagens boktips från mig på världsbokdagen. Under avdelningen, vi som inte alltid orkar läsa på kvällen men gärna bläddrar i något fint!

signature

4 comments

  1. Subsequent, imitation clutches good quality can be very good. A number of imitation clutches look including present prime substantial imitation clutches on the globe along with his or her imitation luggage are generally 1: 1 using initial versions.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *