Hela serien

 

Jag tycker att jag har ganska bra koll på tv-utbudet, men Molanders missade jag fram till helgen som var. Men då tog jag igen det med råge, 11 avsnitt på tre dagar. Igår sändes den 12 och avslutande delen. Har ni inte sett serien så missa inte att se den innan 15 maj, fram tills dess finns nämligen hela serien kvar på Svt-play. Sååå bra! Första avsnittet hittar ni här!

På tal om koll, eller kanske snarare noll koll då så har jag ny dator (igen) denna gång med Windows 8 och jag är så lost som man kan bli. Dagens low point var när jag fick googla på hur man gör en omstart. Häpp!

 

signature

4 comments

  1. One particular history explain to that particular The us pair acquired a new louis vuitton imitation handbags pertaining to The holiday season found nevertheless apprehensive people will certainly acknowledge these are imitation luggage, some day.

  2. In addition, Rolex reproductions accomplish charge a lot of income. For this reason, will help you if you possibly could probably ensure that you happen to be receiving some sort of promise while using enjoy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *