Soon 2

Det var länge sedan jag kikade in hos Ellos men när det damp ner en lapp om 50% rabatt igår så blev jag nyfiken. Det har hänt några gånger att jag lyckats fynda riktigt precis just där. Jag hittade bland annat denna sänggavel som ser riktigt fin ut, men tyvärr så fungerade inte koden på just möbler. Men väl på en lampa och så denna klänning.

Så till tonerna av vädret på Tv4 denna morgon då vi fick veta att det ska komma MER snö över Gävle imorgon så beställde jag en sommarklänning. Häpp! Den finns i tre färger men det var just denna gröna som fick mig att drömma om sommar igen. Koden för att få 50% och fri frakt är: 278306*.

 

* Gäller på skor, kläder, accessoarer, belysning, tapeter, mattor och hemtextil. Minsta ordersumma är 200 kr efter rabatt. Pust!

signature

9 comments

  1. Lina: Det var tråkigt ja, har dubbelkollat koden och det är samma som jag använde. Hoppas det löser sig!

  2. Jag slog till på de två andra färgerna trots att jag inte fick koden att fungera. Väldigt fin ser den ut.

  3. Mitt bästa Ellosfynd är två lampor jag spanade in för något år sedan. När jag en dag fick erbjudade om två varor till 40 % rabatt så slog jag till. Jag sparade över 700 kr! Sådant gör mig glad. :-)

  4. anna: Så konstigt med koden, för vissa funkar den och för andra går det inte. Hmm. Klänningen ser jättefin ut i alla färger, hoppas den är skön nu också :).Johanna: låter riktigt fyndigt :)Helenal: Sånt gillas, två tummar upp :).

  5. Precis den klänningen spanade jag också in! Den är sååå fin men jag har köpt TRE underbara klänningar från Ellos förra året så jag kände att jag fick hålla mig… De har så fin passform och är så välsydda och just precis med rabatterna blir det verkligen fynd! När jag vill ha något på Ellos går jag in på "mina erbjudande" där det alltid ligger en radda med rabatter och så kollar jag vilken som är bäst för just detta köp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *