Finheter

Efter ett jätteskönt sportlov med familj och vänner så är det tillbaka till vardag idag. Det var riktigt trött kring frukosten imorse, och det är nog det enda jag egentligen inte gillar med vardagar. Alla dessa tidiga morgnar. Zzz. även om jag försökt hålla datortiden till ett minimum så har jag ändå samlat på mig lite favoriter under veckan:

 

 

Dessa bilder från Ikea bloggen Livet Hemma är ljuvliga och guld för mig som planerar sovrum!

 

 

Jag har sett bilderna på sittpuffen från åhléns tidigare, men i veckan såg jag den även på plats i varuhuset. Fyndig för sina 599 kr. Snygg!

 

 

Martha kan hon, cheesecake in a jar. Yes please! Fler att inspireras av finns här. Bara ett problem här och det är väl det vanliga, hur ska man få plats med allt i skåpen? Burkarna är inte jättestora, men ändå. Hmm… Men själva idén med efterrätter i burk tycker jag är klockren!

 

 

Vi besökte bokrean i veckan så klart. För första året på jättelänge så förbeställde jag inte en endaste liten bok. Jag ville bara ha en och det var denna fining om Marilyn Monroe. På Bokia kostade den 129 kr på plats, lätt värt det som Astrid skulle säga ;).

 

 

Jag har drömt mig bort från all denna snö vi fortfarande har i Gävle och tittat på Ikeas nya vår/sommar kollektion. Det finns guldkorn här!

 

 

Snygg vårväska i läder från H&M som får mig att minnas bästa farmor. Jag tror att hon hade tyckt mycket om denna.

 

 

Och sist, men förmodligen störst så planerar vi för ett sent födelsedagskalas här hemma om några helger. än så länge är det bara flickor som bjuds, så kanske man kan få igenom detta söta flaggspel om man hoppar kronor och servetter i samma stil. Hoppas hoppas :).

 

En riktig fin måndag till er alla!

signature

4 comments

  1. En riktig farmorväska ! Den hade min farmor Edith köpt om hon levt ;)Hjälp vilket sött flaggspel !

  2. Finfint inlägg:). Ballerinorna står på listan för inköp härnäst sååå fina.Tack å bock alltid lika mysigt med dina inlägg:)

  3. Anna i Svl: Fint namn på farmor, min Astrid heter det samma efter sin farmor :).AnneO: Tack :). Jag ska klicka i eftermiddag, ska bara höra om det är något annat som ska beställas också. Illsöta är de :).Linda: Jag blev faktiskt förvånad att den var så stor och fin IRL när priset var så pass lågt ändå. Kolla på :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *